Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Енріке Вердуго – чілійський художник відвідав музей Славутича

В Краєзнавчому музеї Славутича і ЧАЕС побував чілійський режисер, художник, фотограф Енріке Вердуго. Він проживає у Лондоні та працює над створенням художнього фільму. Проект створення художнього фільму стосується урбанізму міста та його архітектури, а також технологій та навколишнього середовища....

 

В Краєзнавчому музеї Славутича і ЧАЕС побував чілійський режисер, художник, фотограф Енріке Вердуго. Він проживає у Лондоні та працює над створенням художнього фільму. Проект створення художнього фільму стосується урбанізму міста та його архітектури, а також технологій та навколишнього середовища.

Протягом зустрічі було переглянуто та прокоментовано директором нашого Музею Євгеном Алімовим понад 500 фотографій, матеріали з історії будівництва та становлення міста Славутича, ескізи художніх та архітектурних рішень, авторські проекти забудови кварталів і рекреаційних зон відпочинку та сьогодення Славутича.

 

Змістовним доповненням до наданої інформації та світлин стала проведена екскурсія кварталами міста. Особливо Енріке зацікавила архітектура Вільнюського кварталу та видатні особистості, які мешкають у ньому. Зокрема, завдяки Євгену Абдулайовичу відбулася зустріч гостя з першобудівельником, відомим українським художником-монументалістом міста, автором неповторних вітражів музею та сходових прольотів адміністративно-побутового корпусу ЧАЕС, Миколою Семеновичем Лінником.

 

Енріке Вердуго був захоплений гостинністю та зачарований унікальністю нашого міста, що планує відвідати нас знову у квітні наступного року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: