Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Party SlavBus у Славутичі

У місті Славутичі з'явилася нова розвага для місцевих та гостей міста - Party Bus. Це такий собі звичайний просторний автобус, у якому можна влаштувувати вечірки. У місті вперше з'явилася така...

 


У місті Славутичі з'явилася нова розвага для місцевих та гостей міста - Party SlavBus. Це такий собі переобладнаний  НЕзвичайний просторний автобус, у якому можна влаштувувати вечірки. У Вас вперше з'явилася така можливість оригінально відсвяткувати якусь подію, чи то день народження, чи просто зібратися з друзями на вечірку. 

-  
В Party SlavBus вже відбувались дитячі дні народження. Також заплановане на вихідні для іменинника 9 років, - прокоментувала Руслана, координаторка Party SlavBus
.

Коли створювався проєкт то перевагу хотілося надати якраз дитячим святам, щoб дітям Славутича було де весело проводити час, але вік не обмежений, можна приходити як дітям, так і дорослим. Для вечірок розробляється маршрут разом із замовником. Цим шляхом і буде їхати Party SlavBus протягом святкування. Патібас може курсувати в межах 30 км.  

 


В автобусі велика площа, є дві зони відпочинку. Можна зробити замовлення бармену також замовити квест (для дітей це буде дуже цікаво), різні додаткові тематичні послуги. Відмінністю від звичайного кафе є те, що це "особистий"  клуб чи кафе для однієї компанії на замовлений час.  У нас дозволено самому обирати напрямок та музику, яка буде грати у автобусі. Вік у нас необмежений, адже ми робимо вечірки, як для дітей, так і для дорослих. В автобусі можуть поміститися 20 людей, і це буде комфортно, якщо гостей більше, то бажано до 30 осіб. Але ми дотримуємося карантинних обмежень, тому до відповідних розпоряджень кількість відпочиваючих обмежена, - прокоментувала Руслана. 


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: