Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що нового у нашій лікарні

На питання, що нового відбулося, відбувається у нашій лікарні надали відповіді генеральний директор Вольський Ярослав, завідуючий відділення невідкладної медичної допомоги та інтенсивної терапії Ловигін Георгій. 👨🏻‍⚕️- На сьогодні у нашій лікарні вже працює один з кращих спеціалістів Чернігова лікар-цитолог. Раніше таких ....

 
 

На питання, що нового відбулося, відбувається у нашій лікарні надали відповіді генеральний директор Вольський Ярослав, завідуючий відділення невідкладної медичної допомоги та інтенсивної терапії Ловигін Георгій.

👨🏻‍⚕️- На сьогодні у нашій лікарні вже працює один з кращих спеціалістів Чернігова лікар-цитолог. Раніше таких фахівців у місті не було. Розпочата співпраця жителів міста із адміністрацією КНП «Славутицька міська лікарня»: запрацював офіційний сайт лікарні, де кожен славутичанин зможе поставити питання лікарю або адміністрації закладу.

Ми домовилися з вузькими спеціалістами, а саме з лікарем-кардіологом, який вже з наступного тижня розпочне прийом у нашій лікарні. Прийом за направленням сімейного лікаря буде безкоштовним.

Ми намагаємося приділити увагу також і дитячому населенню міста. З наступного тижня буде відбуватися прийом дитячих лікарів алерголога та кардіо-ревматолога.
Готуємося до прийому ковідних хворих. Очікуємо на погодження нашої заявки від НСЗУ, потім підписуємо договір та повноцінно приступаємо до лікування пацієнтів з Covid-19. У лікарні буде розгорнуто 30 ліжок.

 

🚑Чи будуть пацієнти направлятися до спеціалізованих лікарень у випадку важкого перебігу захворювання?

- Ні, ми виконали розпорядження міського голови, щодо лікування всіх пацієнтів у Славутицькій міській лікарні. Ми намагаємося повноцінно організувати лікувальний процес пацієнтам з Covid-19. Відділення для лікування Covid поділено на 3 зони: червона зелена та жовта. Зелена зона для медичних працівників, жовта зона – для пацієнтів з пневмоніями, але не підтвердженим ПЛР-тестом, червона – для пацієнтів з підтвердженим ПЛР-тестом.

 

🏥Георгій Ловигін, завідуючий відділення невідкладної медичної допомоги та інтенсивної терапії про роботу свого відділення:

- Наразі у відділенні 6 ліжкомісць, але ми будемо перепрофілювати його у відділення для лікування Covid-19. У палаті присутні апарати ШВЛ, до кожного ліжка підведений стаціонарний кисень, є кисневий концентратор та відсмоктувачі. Друге відділення боксове з кардіомонітором, насосами та апаратом ШВЛ. Третє відділення резервне, у разі великого потоку пацієнтів, також з усім необхідним обладнанням.
При хірургічному блоці відкриються додаткові ліжкомісця для пацієнтів які не є ПЦР-позитивними, але потребують інтенсивної терапії.


Славутичани, бережіть себе. Всім 36,6.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: