Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Топ-5 кафе, від дешевих до дорогих

Сьогодні ми досліджуємо, де можна відпочити з друзями, в кампанії, або на одинці недорого. У Славутичі не так багато місць, куди можна піти та розважитися, і всі вже про це неоднарозово чули...

Сьогодні ми досліджуємо, де можна відпочити з друзями, в кампанії, або на одинці недорого. У Славутичі не так багато місць, куди можна піти та розважитися, і всі вже про це неоднарозово чули. Тому ми вибрали ті кафе, де зокрема найчастіше можна побачити відвідувачів. Сьогодні ми хочемо дізнатися, де можуть накормити смачно та недорого, а де дорого.

 


Кафе "Колобок", дитяче кафе, яке знаходиться у Московському кварталі. Цей заклад харчування існує дуже давно у Славутичі, хто каже, що він побудований разом зі Славутичем, а хто розповідає, що його побудували років 20-25 тому. А тобто, на яку теорію не глянь, всі вони говорять, що це кафе тут давно. Столики стоять як на терасі, так і у приміщені. Купити, випити тут можна сок, кефір та воду від 10 гривень. А от чим славиться "Колобок", то це своїми тістечками, які продають тут від 10 гривень, якщо брати пиріг. А якщо купувати маленьку випічку, наприклад рогалик, то це від 6 гривень.

 


Кафе "Аріва", розміщене біля Залізничного вокзалу та Автовокзалу. Зокрема замовити тут можна піцу або суші. Найдешева піца "Салямі", яка коштує 60 гривень, це якщо замовляти маленьку. Суші можна замовити від 35 гривень, це з огірком.

 


Ресторан "Айбар", який знаходиться в центрі міста Славутича. Місце, де можна провести гарно час як з друзями, так і на одинці. Добре тут те, що столики є під відкритим небом на вулиці, і у приміщені. У "Айбарі" можна замовити сніданки, супи, суші та випити. Найдешевий суп у цьому ресторані коштує 45 гривень, це класичний суп. Найдешеві роли "Каліфорнія" коштує 85 гривень. А замовити випити тут можна від 15 гривень.

 


Кафе "Ресто", яке знаходиться у центрі міста Славутича. Зокрема замовляють тут піцу, але через карантин кафе працює на виніс. Найдешева піца "Барбекю", яка коштує 49 гривень, якщо замовляти маленьку порцію. Також можна замовити седвічі з куркую, але ціна їх за один 40 гривень. 

 


Ресторан "Старий Таллін", він знаходиться неподалік від центру міста. тут можна не тільки прийти та поїсти, тут святкують дні народження та корпоративи. Найдешева гаряча страва - "Бульйон з фрикадельками", який обійдеться вам у 45 гривень.Найдешева піца тут коштує від 70 гривень, і це якщо замовляти велику порцію. Найдешеве морозиво коштує тут від 45 гривень, а випити кофе еспресо, але є дешевшим тут, обійдеться в 30 гривень.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: