Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Чорнобильскому заповіднику провели День охорони праці та РБ

В Чорнобильскому заповіднику на тому тижні був проведений день охорони праці та радіаційної безпеки. Дія іонізуючого випромінювання є одним з найнебезпечніших шкідливих чинників, що може негативно вплинути на стан здоров’я працівників Заповідника, якщо не дотримуватись передбачених установою вимог радіаційної ...

 

В Чорнобильскому заповіднику на тому тижні був проведений день охорони праці та радіаційної безпеки.

Дія іонізуючого випромінювання є одним з найнебезпечніших шкідливих чинників, що може негативно вплинути на стан здоров’я працівників Заповідника, якщо не дотримуватись передбачених установою вимог радіаційної безпеки. Тому під час виконання службових обов’язків потрібно суворо додержуватись правил поведінки, вимог охорони праці та радіаційного контролю.

 

Для наглядного роз'яснення цих вимог відділ охорони праці, цивільного захисту, пожежної та радіаційної безпеки ЧРЕБЗ провів навчально-презентаційний семінар, на якому було висвітлено основні правила безпеки під час перебування й виконання роботи в зоні відчуження та зоні безумовного (обов'язкового) відселення.

Крім цього, співробітників Заповідника перевірено на рівень знань з радіаційної безпеки, здійснено перевірку їх робочих місць та документації з охорони праці, цивільного захисту, пожежної й радіаційної безпеки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: