Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулися вибори голови Молодіжної ради

27 серпня о 18.30 у Залі урочистих подій відбулися вибори голови Молодіжної ради "Майбутнє Славутича". - Доброго дня! Сьогодні ми повинні обрати голову Молодіжної ради. У нас є три людини, які балатувалися на цю посаду. - розпочала координаторка ради, Ульяна Єрастова...

 


27 серпня о 18.30 у Залі урочистих подій відбулися вибори голови Молодіжної ради "Майбутнє Славутича". 

- Доброго дня! Сьогодні ми повинні обрати голову Молодіжної ради. У нас є три людини, які балатувалися на цю посаду. - розпочала координаторка ради, Ульяна Єрастова. 

 


Першою виступила Поліна Делікатна. 

- Спершу хочу розпочати з того, чому взагалі я тут та сиджу поряд з іншими депутатами. Якщо мене оберуть, то з першого дня я скоординую нашу веселу, активну команду на роботу разом. Я б змінила деякі положення у структурі Молодіжної ради. також я б хотіла налагодити контакт з Молодіжними радами інших міст і сіл. - зарекомендувала себе Поліна, 16 років.

 


Другою виступила Єлизавета Бандарук.

- Всім доброго дня! Я була депутаткою Молодіжної ради 16 та 17 скликання. Цілі, які я ставлю перед собою, це звичайно скоординувати молодь, більше співпрацювати з іншими Молодіжними радами, щоб обмінюватися досвідом. Наша головна ціль - це розробляти та організовувати проекти, але спершу ми повинні стати однією командою! - зарекомендувала себе Єлизавета, 16 років.

 


- Наш третій кандидат Юрій Мироненко, який не зміг прийти, але надав презентацію в електронному вигляді. Отже, Юрій хоче, щоб Молодіжна рада організовувала більше проектів, щоб у командній роботі був баланс. Юрій Мироненко хоче змінити структуру Молодіжної ради, додоти оперативності в реалізацію проектів. - зачитувала презентацію Ульяна Єрастова. 

Голосували депутати на спеціально виданих бюллетенях, а ті хто не зміг прийти на вибори голосували он-лайн у групі Молодіжної ради. 

Єлизавета Бондарук набрала 11 голосів

Поліна Делікатна набрала 8 голосів

Юрій мироненко набрав 2 голоси

З 27 серня головою Молодіжної ради є Єлизавета Бондарук.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: