Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкриті міські змагання з воркауту «SlavTeam Workout Cup-2020»

23 серпня у м. Славутичі на спортивному майданчику в Печерському кварталі відбулись відкриті міські змагання «SlavTeam Workout Cup-2020» з нагоди Дня незалежності України. Організаторами змагань виступив відділ молоді та спорту, а ініціаторами стала активна спортивна молодь Славутича, воркаут-команда «SlavTeam» .....

 

23 серпня у м. Славутичі на спортивному майданчику в Печерському кварталі відбулись відкриті міські змагання «SlavTeam Workout Cup-2020» з нагоди Дня незалежності України.


Організаторами змагань виступив відділ молоді та спорту, а ініціаторами стала активна спортивна молодь Славутича, воркаут-команда «SlavTeam» на чолі з Гавриловим Микитою та онлайн магазин «Workoutstore_ua» з м. Бровари. Загалом, учасниками змагань стали 33 спортсмени з 5 міст (Київ, Бровари, Березань, с. Тарасівка (Київська область), Славутич). Захід проводився на відкритому повітрі з дотриманням санітарних вимог.

 

Змагання урочисто відкрив міський голова Юрій Фомічев та головний суддя змагань Юрій Каленський. Міський голова щиро привітав всіх присутніх з державним святом та з початком змагань.

Цього року змагання з воркауту у такому форматі проводились вперше. Програма змагань містила чотири номінації («Фрістайл», «Батл», «Підтягування», «Виходи силою на дві руки») та шість категорій (хлопці до 6 років, хлопці 7-9 років, хлопці 10-12 років, хлопці 13-15 років, хлопці 16-18 років, дівчата).

 

Результати змагань:
- 26 нагород отримали спортсмени з м. Бровари, серед них 10 перемог, в тому числі у Ременюка Марка (11 років), цьогорічного чемпіона України з воркауту;
- 4 нагороди отримали спортсмени зі Славутича, з них 1 перемога; а саме: перше місто в своєї возрасної категорії Микита Гаврилов, друге - Павло Козаченко И 3 місто - Владислав Овчаренко в номінації 16-18 лет и ще 2 міст Михаїл Дорошек.
- 2 нагороди отримали спортсмени з м. Березань, з них 1 перемога;
- 4 нагороди отримали спортсмени з м. Київ, з них 2 перемоги у минулорічної чемпіонки світу з воркауту Васильченко Анастасії (9 років). Саме вона встановила абсолютний рекорд змагань та перемогла у номінаціях «Підтягування» (51 раз) та «Виходи силою на дві руки» (33 рази).

 

Вітаємо всіх зі святом та з перемогами. Дякуємо ініціаторам змагань - воркаут-команді «SlavTeam», спонсорам – онлайн магазину workoutstore_ua, та авто перевізнику Василю Заблоцькому, волонтерам: ведучим та фотографам – депутатам молодіжної ради «Майбутнє Славутича! Сподіваємось, що ці змагання продовжать розвивати воркаут у нашому місті.


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської рад

Фото: Вадим Івкін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: