Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Чернігівський області стало більше ділянок контрольованих за допомогою «TruCAM»

На даний момент патрульна служба має на своєму балнсі 3 прилади «TruCAM» за допомогою яких вимірюється швидкість. Вони допоможуть контролювати найбільш аварійні ділянки на дорогах. Як повідомили в патрульній поліції, наразі ці прилади застосовують у зонах концентрації ДТП. Два з них встановлені на автодорозі М-01 Київ–Чернігів. ....

 

На даний момент патрульна служба має на своєму балнсі 3 прилади «TruCAM» за допомогою яких вимірюється швидкість. Вони допоможуть контролювати найбільш аварійні ділянки на дорогах. 


Як повідомили в патрульній поліції, наразі ці прилади застосовують у зонах концентрації ДТП. Два з них встановлені на автодорозі М-01 Київ–Чернігів. Один – на Московській трасі М-02, біля Борзни. Ще одна така зона є в Ріпкинському районі. Застосовують прилади й у Чернігові, по проспекту Миру. «Оскільки місць концентрації більше, ніж приладів на цей час, то керівництво патрульної поліції почергово виставляє їх на кожне з цих місць концентрації ДТП.

Тобто ми їх чергуємо між собою, залежно від ситуації», – розповів речник Управління патрульної поліції області Віталій Копистко. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На любителів швидкості від сьогодні на дорогах чатуватимуть патрульні Усі ці зони одночасно перекриють у тому випадку, коли кількість приладів збільшиться. Місця, де працюють «труками», обов´язково позначають дорожніми знаками – вони й інформують про те, що ведеться відеоспостереження. Самі ж прилади мають три діапазони вимірювання швидкості. Якщо ж водій її перевищить, то його буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Станом на 10 серпня, за інформацією патрульної поліції, від початку року вже виявлено 6138 порушень із перевищенням швидкості за допомогою приладів «TruCAM».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: