Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Досить скаржитись на нудне життя!

Карантин не очікувано змінив наше життя. Подорожі, відпустки, зустрічі з друзями... майже все було підкориговано або пішло під три чорти. Замість сонячних Афін отримуємо дощову Мекшунівку, а замість віденської – каву зі славутицького майдану або Тбіліського кварталу... Але для нас це не проблема. Активна молодь ...

 

Карантин не очікувано змінив наше життя. Подорожі, відпустки, зустрічі з друзями... майже все було підкориговано або пішло під три чорти. Замість сонячних Афін отримуємо дощову Мекшунівку, а замість віденської – каву зі славутицького майдану або Тбіліського кварталу...

Але для нас це не проблема. Активна молодь Славутича не вішає носа, а робить колаборацію з місцевими чиновниками. Ідея проста: не очікуємо кінця карантину або Божої милості, а самостійно створюємо події.  Кому здався той Hollywood у Чернігові, якщо наша спритна молодь щоп’ятниці о 20:30 влаштовує кінопокази просто неба?

Так, цього літа у вас є можливість відпочити від сірої буденності, насолодившись переглядом фільмів у кольоровій атмосфері Сіті-квадрата. До того ж поруч знаходиться кафе, де можна придбати ароматну каву та смаколики.

Уявіть, що потрапити на фільм ви можете цілком безкоштовно!

Але якщо в душі ви все ж таки філантроп та маєте зайву копійчину, то можете залишити її при вході в «кінотеатр», інвестувавши в покращення життя безхатніх тварин.

Також, на щастя або на жаль, організатори ретельно слідкують за дотриманням карантинних норм. Можна навіть не намагатися потрапити на кінопоказ без «намордника», який носить назву «медична маска» – вас одразу ж відправлять до найближчої аптеки. А навіть якщо ви у масці, у вас перевірять температуру за допомогою безконтактного термометра та запропонують скористатися дезінфікуючими засобами.

Тож досить скаржитись на нудне життя у соцмережах! Час насолоджуватися переглядом фільмів у крутій атмосфері та отримувати кайф навіть без звичних подорожей та пахлави на пляжах.


Юрій Мироненко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: