Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські новини за 16 червня 2020

16 червня в онлайн режимі міський голова Юрій Фомічев провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Розпочалася нарада зі статистики захворюваності на CОVID-19 по місту. За інформацією КНП «Славутицька міська лікарня» дві людини одужали, двоє знаходяться на самоізоляції (один у Славутичі, один у Чернігівській області), одна людина, на жаль, померла ....

 

16 червня в онлайн режимі міський голова Юрій Фомічев провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів. Розпочалася нарада зі статистики захворюваності на CОVID-19 по місту.

За інформацією КНП «Славутицька міська лікарня» дві людини одужали, двоє знаходяться на самоізоляції (один у Славутичі, один у Чернігівській області), одна людина, на жаль, померла у лікарні, куди її було госпіталізовано на стаціонарне лікування. Міський голова дав доручення відповідним службам організувати допомогу родині померлого.

Кабінет Міністрів прийняв додаткові зміни в обмежувальні заходи. У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації учасники пробного ЗНО проходитимуть тестування 15 і 17 червня вдома, а не у закладах освіти.  Важливим питанням для Славутича є адміністративно-територіальна реформа в Україні, у якій багато протиріч. Мінрегіон оприлюднив проєкти майбутніх районів в Україні, які повиненні пройти погодження у Верховній Раді України. У проекті формату майбутніх районів Славутич віднесено до Чернігівської області, що змінює, як адміністративне підпорядкування, так і територіальні межі Київської та Чернігівської областей. Звісно, що цей проєкт не є догмою, можливі зміни, адже виключно законами України визначається територіальний устрій України.

Триває робота над стратегією розвитку міста. Визначаються стратегічні та оперативні цілі та завдання. В рамках запланованих заходів робоча група з розробки Стратегії розвитку міста Славутича-2025 проводить дослідження "Вивчення згуртованості громади міста Славутича". 

Сьогодні, 16 червня о 17:00, у кіноконцертному комплексі відбувається позачергова сесія на розгляд якої виноситься питання про стан та подальше функціонування медицини у м. Славутичі. Чергова сесія запланована на 26 червня.

Працівники КП «Дорожньо-експлуатаційне управління» продовжують роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки та фарбування пристроїв примусового зниження швидкості. Триває ямковий ремонт внутрішньоквартального проїзду Ереванського кварталу.

КП «Управління з житлово-комунального господарства» розпочаті роботи по повірці теплолічильників у житлових будинках Бєлгородського, Невського, Добринінського, Печерського, Чернігівського кварталів та по вул. Військових будівельників, пр. Дружби народів. Тривають ремонтні роботи обладнання та технологічного устаткування тепломереж та ЦТП 1-9.

Начальник відділу культури, національностей та релігій Ніна Баришевська повідомила, що 22 червня о 10:00 у селі Гута відбудеться покладання квітів до Дня вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: