Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загоряння трав’яного настилу

За інформацією 63-ДРПЧ міста Славутича вчора, у другій половині дня, на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу біля підстанції ПС 330 кв Славутич. До місця пожежі виїхало одне відділення 63-ДРПЧ. До ліквідації пожежі залучалося: 1 МТЗ 85 (оборював) КП «УЖКГ» та автомобіль пожежний лісовий Чернігівського лісгоспу. ....

 
 

За інформацією 63-ДРПЧ міста Славутича вчора, у другій половині дня, на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу біля підстанції ПС 330 кв Славутич.

 

До місця пожежі виїхало одне відділення 63-ДРПЧ. До ліквідації пожежі залучалося: 1 МТЗ 85 (оборював) КП «УЖКГ» та автомобіль пожежний лісовий Чернігівського лісгоспу.  Спільними зусиллями пожежу ліквідовано.  За цей день було ліквідовано ще одне загоряння трав’яного настилу біля автостоянки «Північна». Рятувальники вкотре закликають населення НЕ ПАЛИТИ у лісі, дотримуватись правил пожежної безпеки! Адже кожна пожежа завдає суттєвої шкоди довкіллю, призводить до негативних наслідків, несе загрозу життю та здоров’ю людей!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: