Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На ЧАЕС стартував проект «Жива бібліотека»

За період карантину багато хто навчився витрачати власний час більш свідомо, люди стали більше читати, вчитися онлайн та займатися саморозвитком. Щоденно сотні співробітників ЧАЕС по 90-100 хвилин проводять у потязі, проїжджаючи зі Славутича на промисловий майданчик станції й назад. Для мотивації персоналу і саморозвитку на маршруті Семиходи-Славутич-Семиходи,....

 

За період карантину багато хто навчився витрачати власний час більш свідомо, люди стали більше читати, вчитися онлайн та займатися саморозвитком.

Щоденно сотні співробітників ЧАЕС по 90-100 хвилин проводять у потязі, проїжджаючи зі Славутича на промисловий майданчик станції й назад. Для мотивації персоналу і саморозвитку на маршруті Семиходи-Славутич-Семиходи, а також для формування корпоративної культури, на підприємстві стартував проект «Жива бібліотека». Проект є модифікованою версією буккросингу — суспільного руху, що базується на обміні літературою за принципом соціальних мереж. На полицях, що розташовані на платформі «Семиходи», вже розставлена перша порція книжок для вільного користування та обміну!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: