Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Світ навколо тебе» очима українських бійців

На базі соціально-психологічного центру міста Славутич, що на Київщині, завершився фотоконкурс для учасників АТО/ООС «Світ навколо тебе», що тривав в дистанційному режимі. На час проведення карантинних заходів усі власні фото воїни надсилали електронною поштою. Турнір проводився в два етапи....

 
 

На базі соціально-психологічного центру міста Славутич, що на Київщині, завершився фотоконкурс для учасників АТО/ООС «Світ навколо тебе», що тривав в дистанційному режимі. На час проведення карантинних заходів усі власні фото воїни надсилали електронною поштою.

Турнір проводився в два етапи. На першому етапі першості волонтерами та місцевими активістами було відібрано 7 фото, з яких вже в подальшому і обирали переможців. Конкурсна комісія на другому етапі складалась з дев’ятьох учасників бойових дій на Донбасі з усіх куточків країни, зокрема Львівської, Запорізької, Чернівецької, Київської, Донецької та Дніпропетровської областей.

 
 

− Ми намагаємося охопити не лише наш регіон, але й інші області України, щоб якомога більше воїнів знали про нас, тому навмисно і обрали таку тему «Світ навколо тебе», яка б не обмежувала у виборі тематики учасників конкурсу. Ідея проведення виникла досить давно, коли я з психологічними тренінгами виїжджав на Схід України, і самі ж військові запропонували провести такий фотоконкурс. З огляду на карантинні заходи не дуже багато захисників надіслали на конкурс свої фото, хотілося б більшого охоплення, проте життя не зупиняється. Надалі близько 20-30 фото, які брали участь у конкурсі, ми зі своїми колегами хочемо зробити на картоні й придбати такі собі невеличкі мольберти, щоб фото ставити, а не вішати, − розповів директор соціально-психологічного центру міста Славутич Віктор Одиниця.

 
 

За результатами оцінок журі переможцем фотоконкурсу став Темур Селіванов зі Славутича з фотороботою «Думи мої, думи…», друге місце посів Володимир Калюжний з Одещини, який надіслав фото «Посмертно…», а бронзовим призером став Ярослав Бурлаченко з Маріуполя з фотографією «Інше життя».

Після зняття карантинних обмежень всі призери фотоконкурсу будуть нагороджені цінними подарунками та дипломами, решта учасників отримають заохочувальні призи.

Надалі організатори конкурсу планують провести фотовиставку, до якої увійдуть кращі відібрані фото учасників змагання. Подорожувати вона буде всією Україною, розпочинаючи зі Сходу України, з міста Маріуполя. Водночас до виставки будуть долучені роботи волонтерів та бійців, які надіслали свої фото вже після завершення конкурсу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: