Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ОНЛАЙН-КОНСУЛЬТАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ

22 квітня 2020 року відбулася онлайн-консультація для учасників та партнерів проєкту Славутич-ЄС: Економічний розвиток з теми "Особливості написання Плану місцевого економічного розвитку". Менеджер проєкту ЄС Лариса Нікітенко докладно розповіла про ключові моменти у підготовці до написання та розробці концепції Плану місцевого економічного розвитку ...

 

22 квітня 2020 року відбулася онлайн-консультація для учасників та партнерів проєкту Славутич-ЄС: Економічний розвиток з теми "Особливості написання Плану місцевого економічного розвитку".

Менеджер проєкту ЄС Лариса Нікітенко докладно розповіла про ключові моменти у підготовці до написання та розробці концепції Плану місцевого економічного розвитку від ідеї до готового у впровадження, а головне, дієвого документу, що може стати дороговказом будь-якій громаді на шляху до економічного розвитку.

Після сесії "запитання - відповідь" учасники проєкту домовилися про наступну зустріч, що відбудеться вже 27-29 квітня 2020 року під час Міжнародної конференцїї «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2020 в режимі онлайн. Учасники проєкту зможуть розповісти про туристичний потенціал своїх громад на засіданні секції 3 "Від катастрофи до нового життя".

Онлайн-консультація пройшла в рамках виконання заходів з реалізації Меморандуму про співпрацю між Славутичем, Михайло-Коцюбинською та Любецькою ОТГ та проєкту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: