Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький відділ Броварської місцевої прокуратури інформує

Під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури та спільно зі Славутицьким ВП Броварського ВП ГУНП в Київській області затримано особу, яка здійснювала збут наркотиків. 20 квітня 2020 року у м. Славутич під час чергового збуту наркотиків, затримано особу в порядку статті 208 Кримінального процесуального ...

 

Під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури та спільно зі Славутицьким ВП Броварського ВП ГУНП в Київській області затримано особу, яка здійснювала збут наркотиків.

20 квітня 2020 року у м. Славутич під час чергового збуту наркотиків, затримано особу в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів групою осіб) КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Також, до Славутицького міського суду Київської області скеровано клопотання про обрання вищевказаній особі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: