Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини комунальних підприємств за 17 квітня 2020

Щодня комунальні служби міста виконують свою роботу. Дорожньо-експлуатаційним управлінням завершені роботи з прибирання піску на кільцевій розв'язці, при в'їзді в місто, та Каштановому проїзді, прибрано сміття навколо огорожі кладовища. Після проведених ремонтних робіт, на завершальній стадії відновлення дорожнього покриття у Бакинському кварталі та...

 

Щодня комунальні служби міста виконують свою роботу. Дорожньо-експлуатаційним управлінням завершені роботи з прибирання піску на кільцевій розв'язці, при в'їзді в місто, та Каштановому проїзді, прибрано сміття навколо огорожі кладовища.

Після проведених ремонтних робіт, на завершальній стадії відновлення дорожнього покриття у Бакинському кварталі та тротуар по проспекту Дружби Народів.

Комунальним підприємством «Житлово-комунальний центр» замінені контейнери для збору сміття у Московському та Добринінському кварталах. Також встановлені двері до сміттєвих камер у будинках №9,12 Добринінського кварталу, встановлена металева решітка до входу на горище у будинках №1,5 Московського кварталу. Триває проведення дезінфекційних заходів у під’їздах будинків. Щодня за допомогою дробарки, бригада ЖКЦ прибирає вулиці від обрізаного гілля.

Також КП «ЖКЦ» продовжує роботу по зверненням до суду щодо позовів про примусове стягнення боргів у неплатників за спожиті комунальні послуги. З інформацією про боржників можна ознайомитись на сайті підприємства за посиланням: https://www.kpgkc.com/images/documents/fin_zvit.pdf

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: