Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Чорнобилі проводять дезінфекцію вулиць

У вахтовому містечку Чорнобиль, що знаходиться у зоні відчуження, Державне спеціалізоване підприємство «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами» проводить дезінфекцію основних вулиць та пішохідних доріжок хлоровмісним розчином, для попередження можливого поширення коронавірусної інфекції на території зони відчуження....

 

У вахтовому містечку Чорнобиль, що знаходиться у зоні відчуження, Державне спеціалізоване підприємство «Центральне підприємство з поводження з радіоактивними відходами» проводить дезінфекцію основних вулиць та пішохідних доріжок хлоровмісним розчином, для попередження можливого поширення коронавірусної інфекції на території зони відчуження.

«Збереження життя та здоров′я людей це – найважливіший виклик, з яким ми маємо сьогодні впоратися. Ми прийняли усі необхідні управлінські рішення, які дозволили підприємствам зони відчуження повноцінно функціонувати з обмеженою кількістю працівників, щоб забезпечити виконання першочергових завдань», - наголосила т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova).

#Чорнобиль #зонавідчуження #карантин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: