Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У ДАЗВ (м. Чорнобиль) підвели підсумки

У Чорнобилі прозвітували про виконання основних завдань цивільного захисту та обговорили питання підготовки до пожежонебезпечного періоду У ДАЗВ (м. Чорнобиль) підвели підсумки виконання основних завдань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки за минулий рік і окреслили завдання на 2020 рік. Також, заслухали готовність ...

 

У Чорнобилі прозвітували про виконання основних завдань цивільного захисту та обговорили питання підготовки до пожежонебезпечного періоду

У ДАЗВ (м. Чорнобиль) підвели підсумки виконання основних завдань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки за минулий рік і окреслили завдання на 2020 рік. Також, заслухали готовність профільних підприємств до пожежонебезпечного сезону.

Нарада відбулась за участю тимчасово виконуючої обовˊязки Голови ДАЗВ Катерини Павлової та начальника Управління з питань забезпечення бар’єрної функції зони відчуження, природно-заповідного фонду, радіаційної безпеки, охорони праці та цивільного захисту Михайла Байтали. На заході були присутні голови об'єктових комісій з питань надзвичайних ситуацій, керівники структурних підрозділів і фахівці з цивільного захисту підприємств, установ, та організацій, що належать до сфери управління ДАЗВ, начальники штабів та фахівці з інших підприємств, які здійснюють діяльність у зоні відчуження.
 

 

Під час наради було порушено питання про підготовку до пожежонебезпечного періоду, який у зв'язку з погодними умовами в цьому році почнеться раніше – у березні. «Виконання усіх завдань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки - це безпека людей і захист довкілля, які є першочерговими на наших підприємствах», - наголосила т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova). Михайло Байтала зазначив, що важливо докласти максимум зусиль, щоб запобігти пожежам та надзвичайним ситуаціям у зоні відчуження. А якщо вони сталися, то професійно та оперативно їх зможуть ліквідувати фахово підготовлені керівники гасіння пожеж та надзвичайних ситуацій.
 

 


Звіт про виконання усіх поставлених завдань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки буде заслуховуватися щоквартально на оперативних нарадах Агентства.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: