Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ігровий майстер-клас від Ольги Котюх

Творчість - обов'язкова умова всебічного розвитку дитини. Вона пробуджує у малюка фантазію, вчить мріяти про щось нове і невідоме. Малювання, створення нескладних виробів розвивають кмітливість, спритність рук, смак, художні здібності та уяву ‼️ Минулими вихідними творили і наші найменші читачі. Ігровий майстер-клас від...

 
 

Творчість - обов'язкова умова всебічного розвитку дитини. Вона пробуджує у малюка фантазію, вчить мріяти про щось нове і невідоме. Малювання, створення нескладних виробів розвивають кмітливість, спритність рук, смак, художні здібності та уяву ‼️

Минулими вихідними творили і наші найменші читачі. Ігровий майстер-клас від Ольги Котюх зацікавив дітей. Спочатку малеча шукала неслухняних кошенят, що повтікали від мами - кішки, а потім виявилось, що кошенята загубили свої кофтинки. На щастя дітям вдалося розшукати розбишак і сплести їм нові яскраві кофтинки. А на додачу, кожне кошенятко отримало нову домівку і люблячого господаря. Було дуже весело і цікаво! 
 

 

А ще багато грали, спілкувались, читали, малювали і обов’язково слухали цікаві книжки! Цього разу вибір пав на дуже «смачну книгу» Зірки Мензатюк «Зварю тобі борщику». Смачні голубці, вареники, млинці, кашка, картопелька, бублички, прянички, рогалики, полуничка - всі страви ожили в кумедних і повчальних казках автора.

А прочитавши оповідання Клауса Баумгарта «Зіронька Лаури та нічні страховиська», діти впевнилися у тому, що нічні монстри – це тільки наша уява і ми самі можемо їх позбутися, варто лише захотіти! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: