Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Офіційно підписали меморандум

Голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Емельяненко (Yaroslav Yemelianenko), керівниця Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації Марина Радова та директор Департамент соціальної політики КМДА Руслан Світлий офіційно підписали меморандум. Вже з березня ліквідатори аварії ...

 

Голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Емельяненко (Yaroslav Yemelianenko), керівниця Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації Марина Радова та директор Департамент соціальної політики КМДА Руслан Світлий офіційно підписали меморандум.

Вже з березня ліквідатори аварії на ЧАЕС зможуть відвідувати місце своєї перемоги безкоштовно. Саме це було і залишається однією з наших основних соціальних місій. Адже саме цим людям ми завдячуємо безпечним сьогоденням цілого світу. Щотижня передбачено 5-8 місць для учасників ліквідації в туристичних автобусах членів Асоціації. Стартуємо вже за кілька тижнів на початку березня. Дату першої поїздки оголосимо додатково. Слідкуйте за новинами у наших соцмережах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: