Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ДАЗВ та Шведський комітет з радіаційної безпеки проведуть інформаційну кампанію в Україні

Т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова взяла участь у проведенні наради про старт інформаційної кампанії в Україні. Проєкт має на меті проінформувати громадськість про безпечність та прозорість системи поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом у зоні відчуження. У засіданні взяли....

 

Т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова взяла участь у проведенні наради про старт інформаційної кампанії в Україні. Проєкт має на меті проінформувати громадськість про безпечність та прозорість системи поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом у зоні відчуження. У засіданні взяли участь члени Шведського комітету з радіаційної безпеки з питань співробітництва в галузі ядерної безпеки та радіаційного захисту та представники української сторони.

«Це не перший спільний проект нашої співпраці. Ми вже маємо успішний досвід. Сьогодні ми започаткували унікальний проект направлений на комунікації та підвищення обізнаності у сфері поводження з радіоактивними відходами в Україні» , - наголосила Катерина Павлова.
 

 

Начальниця служби з міжнародного співробітництва, зовнішніх комунікацій та розвитку ДСП «ЦППРВ» Маргарита Раєць повідомила, що у травні цього року передбачено проведення двох інформаційних заходів.
 

 

Також, делегати зі Шведського комітету відвідали промисловий майданчик ЧАЕС та ознайомилися з реалізацією міжнародних проєктів на станції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: