Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи чули Ви про молодіжний простір?

Навіть на вихідних команда молодіжного простору та спонсором ФОПУ Буряку Дмитру Володимировичу працювали та розважали жителів нашого міста. Молодіжний простір провів цікавий квест , на який завітали як і діти , так і дорослі . На початку квесту для учасників проводилась інформативна лекція , на якій....

 

Навіть на вихідних команда молодіжного простору та спонсором ФОПУ Буряку Дмитру Володимировичу працювали та розважали жителів нашого міста. Молодіжний простір провів цікавий квест , на який завітали як і діти , так і дорослі . На початку квесту для учасників проводилась інформативна лекція , на якій всі ознайомлювалися з правилами користування компасом .

 

Присутні способом жеребкування поділилися на дві команди – Червоні та Жовті . Кожній із них надавався вірний помічник – компас , котрий допомагав їм протягом всього квесту . Користуючись своїми знаннями ,-які вони здобули на лекції – учасники відшукували локації , на яких знаходились люди з конвертами . Щоб отримати довгоочікуваний конверт з підказкою , учасники мали відгадати загадки та виконати деякі завдання .
 

 

Перемогу здобула Червона команда . Незважаючи на це всі були задоволені процесом і результатом своєї роботи . Після активного вуличного квесту всі учасники залишилися для солодкої нагороди за чашечкою гарячого чаю .
 



 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: