Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міський голова: «Бажаю нашим спортсменам класних емоцій від отриманих перемог!»

У Залі урочистих подій спортивна родина міста 12 вересня традиційно зібралася на свято до Дня фізичної культури і спорту України. Розпочалися урочистості з гімнів України та Славутича. Вітав спортивну громаду міський голова Юрій Фомічев. За результатами виступу на ...

У Залі урочистих подій спортивна родина міста 12 вересня традиційно зібралася на свято до Дня фізичної культури і спорту України. 


Розпочалися урочистості з гімнів України та Славутича. Вітав спортивну громаду міський голова Юрій Фомічев. За результатами виступу на чемпіонатах України, Європи та світу нагороджені вихованці відділення дзюдо (тренери − Олег Копилов та Лідія Шаніна), відділення стрибків на батуті (тренери − Жанна Ломова, Володимир Савельєв), відділення плавання (тренер − Ніна Верхольотова), відділення важкої атлетики (тренери − Геннадій Зубець, Юрій Каленський).

Подяками міського голови відмічені 30 вихованок відділення футзалу КДЮСШ та спортивного клубу «Олімп» (тренери − Вікторія Мекшун, Володимир Панченко). Кращі спортсмени отримали сертифікати на отримання стипендії міського голови. За плідну працю з підготовки спортсменів, професіоналізм і відданість справі Подяками Київської ОДА, Почесними грамотами обласного управління фізичної культури і спорту, Грамотами міського голови нагороджені тренери та представники КП «УФКСТ». 
 

Вітаємо наших спортсменів зі святом! Міцного здоров’я та нових спортивних досягнень і перемог!


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: