Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З нагоди національного свята – 28 річниці Незалежності України у залі урочистих подій вшановували славутичан.

З нагоди національного свята – 28 річниці Незалежності України у залі урочистих подій вшановували славутичан. Заступник міського голови Олександр Линкевич висловив щирі слова подяки людям за їх щоденну натхненну працю і активність у житті міста, реалізацію творчих...

З нагоди національного свята – 28 річниці Незалежності України у залі урочистих подій вшановували славутичан.


Заступник міського голови Олександр Линкевич висловив щирі слова подяки людям за їх щоденну натхненну працю і активність у житті міста, реалізацію творчих ініціатив і високих задумів на благо Славутича, за сприяння економічному і соціальному розвитку незалежної України.
Також з вітальними словами до славутичан звернувся голова комісії з питань децентралізації місцевого самоврядування і адміндержустрою Київської області, депутат Київської обласної ради, керівник офісу реформ Київської області Володимир Удовиченко.

У цей день грамотами Київської обласної ради та грамотами міського голови нагородили працівників місцевого самоврядування, освіти, медичної сфери, працівників сфери атомної енергетики, військовослужбовців та ветеранів.

Музичні вітання звучали у виконанні Уляни Калашнікової, вихованки студії «Рожева пантера» (кер. Тетяна Денисенко), та Ольги Фещук.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: