Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Церемонія нагородження обдарованої молоді

29 травня, напередодні Дня міста Славутича, у великій залі Кіно-концертного комплексу відбулася церемонія нагородження обдарованої молоді. Свято визнання та відзначення молодої еліти Славутича, неординарних особистостей, які своїми креативними, інноваційними, багатогранними, нестандартними...

 
29 травня, напередодні Дня міста Славутича, у великій залі Кіно-концертного комплексу відбулася церемонія нагородження обдарованої молоді.


Свято визнання та відзначення молодої еліти Славутича, неординарних особистостей, які своїми креативними, інноваційними, багатогранними, нестандартними ідеями, справами та здобутками вносять значний вклад у розвиток нашого міста, освіти і науки, культури, спорту, сучасних технологій, змінюють Славутич та Україну на краще.

Міський голова Юрій Фомічев вручив 161 нагороду у шести номінаціях: «За особисті досягнення», «За вагомі досягнення», «Гордість та надія Славутича», «За численні досягнення», «Молодіжна еліта Славутича», «Молодіжна ініціатива».
Відзнаку «Молодіжна еліта Славутича» отримали: Софія Куліш (у цьому навчальному році вона посіла ІІ місця на обласних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, біології, хімії та англійської мови) та Христина Гоман – майстер спорту України, срібна та дворазова бронзова призерка чемпіонатів України з дзюдо, входить до кандидатського складу національної збірної команди України з дзюдо.
 

 
Пам’ятною відзнакою та подякою міського голови відзначено і команду дівчат «КДЮСШ-Олімп» з футзалу серед жіночих команд Першої ліги – чемпіонів України з футзалу серед жіночих команд Першої ліги. (тренер-викладач Володимир Панченко).

У номінації «Молодіжна ініціатива» нагороджено Тимура Гісматуліна – голову молодіжної ради «Майбутнє Славутича та колектив Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Палацу дітей та молоді (керівник Ніна Єрьоміна) за ініціативність, активність, участь у волонтерській та благодійній діяльності.
 

Нагородження пройшло святково, урочисто, в піднесеній атмосфері радості та гордості за юні обдарування Славутича.


Щиро вітаємо обдарованих та їх педагогів, викладачів, тренерів, батьків!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: