Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято Дня Перемоги

У Центральному парку Славутича 9 травня відбулося свято Дня Перемоги. На мітингу слова вдячності та побажання здоров’я звучали для наших ветеранів від усіх славутичан. Їм сьогодні − особлива увага й шана. Грамотами від міської влади були нагороджені представники...

 
У Центральному парку Славутича 9 травня відбулося свято Дня Перемоги. 


На мітингу слова вдячності та побажання здоров’я звучали для наших ветеранів від усіх славутичан. Їм сьогодні − особлива увага й шана. Грамотами від міської влади були нагороджені представники громадської організації ветеранів війни і праці, серед яких і учасники бойових дій Микола Дмитрович Рокосуєв (нагороджений бойовими медалями «За визволення Варшави» та «За взяття Берліну») і Віктор Микитович Пантєєв (нагороджений медалями бойовою − «За взяття Кенігсбергу» та за доблесну працю − «За трудову відзнаку»).
 

 

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять всіх, хто віддав своє життя за визволення рідної землі. Потім ветерани, представники громадських організацій, міської влади, військовослужбовці, молодь поклали квіти до Пам’ятного знаку «Героям Дніпра». Продовжилося свято виступом творчих колективів міста. Славутичани із задоволенням слухали виступи артистів, танцювали, співали і пригощались солдатською кашею.
 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: