Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Поведінка знаків зодіаку під час похмілля

Поведінка знаків зодіаку під час похмілля фото

Мало, хто досліджував, як почувать себе під час похмілля різні знаки зодіаку. Звістно, що вссе залежить від випитого, яккості напоїв, але аастрологам вдалося виділити сспільні риси, що притаманні людиннам одного знаку зодіаку.

Овен

Ці міцні люди нізащо не подадуть вигляду, що нічка вдалася на славу. Навіть якщо голова розколюється, а в шлунку вибухнула атомна бомба – їхня сила волі не дозволить проявити людську слабкість.

Ніхто не повинен бачити, як горді Овни страждають. Нехай навіть від похмілля. А це зробити не так просто, оскільки представники найупертішого знаку Зодіаку є любителями напоїв по-міцніше. Крута кава з сигаретами – типовий сніданок для чоловіків наступного ранку. А прекрасні дами-Овни ще вдосвіта прагнуть потрапити у ванну кімнату, щоб виглядати краще за всіх.

Телець

Тельців часто кидає у крайності після великої дози алкоголю. Справа в тому, що ці любителі слабоалкогольного пива не вміють стримувати себе згодом. Їх так і тягне сповідатися першому зустрічному, навіть якщо він зовсім незнайомий. Тож чи варто дивуватися з того, що соціальні мережі часто рясніють одкровеннями Тельців після бурхливої ​​ночі? І добре б ще те, що пивом приємно знімати градус похмілля… Але що робити з відвертими постами та купою лайків?! Вихід тільки один – напитися знову, продовжити веселощі. Інакше паніка від написаного закатує голову.

Близнюки

Організатори свят не завжди встигають вчасно зупинитись. Та й як натиснути педаль гальма, коли чергову стопку текіли підносить спекотна красуня чи кавалер у сомбреро? Тому важливо заздалегідь визначитись із місцем посадки свого літака. Інакше великий ризик прокинутися у незнайомому ліжку, у чужому місті. Близнюки на це здатні краще за інші знаки Зодіаку. Однак зазвичай вони прагнуть контролювати маси, дотримуючись своєї міри. Щоб вже на ранок спокійно прийняти душ, і про всяк випадок перевірити вихідні повідомлення.

Рак

Похмілля Раків оточене глибокою таємницею, оскільки вони ніколи не напиваються до чортиків. Ну, майже ніколи. Іноді все ж таки вдається напоїти представників найобережнішого знаку. І тоді ці шанувальники джину відлітають у свій далекий космос. П’яніють вони швидко та остаточно. На ранок їм здається, що сталася катастрофа. Що вони неодмінно щось наробили. Однак це лише проекція їх замутненої свідомості. Оскільки вже після 5 чарки вони міцно заснули.

Лев

Найкращим способом подолати похмілля у Лева є зовсім не кава. І навіть не спиртне. Багато хто здивується, але це – похвала. Найбільше представників царського знака непокоїть не зовнішній вигляд, а підмочена репутація. Вони ж благородні звірі, п’ють тільки червоне вино… Напитися їм не дозволяє статус короля. Тому Левам потрібні запевнення в тому, що їхня корона залишилася на місці. Що блиск гордої гриви, як і раніше, приваблює партнерів. Ось тільки надовго цих компліментів не вистачить, оскільки шлунок хижака дуже скоро вимагатиме свіжої крові.

Діва

Горе тому, хто вирішив піти у відрив із педантичними Дівами. Їхня любов до білого вина та зразкового порядку стане холодним душем для будь-якого партнера. Причому в буквальному значенні слова! Ранок почнеться з бадьорої зарядки, водних процедур та легкої пробіжки. Якщо ж друзі не захочуть підтримати порив енергійної Діви, вона весь день буде над ними витончено знущатися. Читати нотації про згубну звичку. Не давати похмелитися. Тому варто двічі подумати перед тим, як засинати із представником цього знаку в одній кімнаті. Йому щось добре, а ось іншим…

Терези

Завжди стримані та врівноваженілюди люблять похмілля, як ніхто інший. Справа в тому, що вони втомлюються постійно підтримувати баланс своїх чаш. Їм треба хоч іноді, але забувати про гармонію, симетрію тощо. Тому пробудження з головним болем вони сприймають як відповідь на свої молитви. Тепер вони можуть спокійно розслабитися і провалятися цілодобово в ліжку. Зрозуміло, з їжею, випивкою та серіалами.

Скорпіон

Багато хто забуває про те, що найчарівніший знак Зодіаку є володарем гострого жала. Що грайливий Скорпіон може легко пропустити через себе найюільш термоядерний алкоголь – і залишитися при цьому тим самим. Тому вранці іноді трапляється когнітивний дисонанс: усі напівживі, ледве рухаються, а Скорпіони – продовжують пурхати та гомоніти. Їхні історії про вчорашню ніч підносяться всім у соковитих фарбах, а тонкі уколи розбурхують будь-яке сумління.

Стрілець

Любитель салютів та святкового шампанського ніколи не вірить, що веселощі закінчилися. Що похмілля знаменує собою кінець бурхливої ​​ночі. Нізащо. Вони захочуть його продовжити за допомогою дружніх посиденьок у божевільних забігайлівках: від Макдоналдса до пельменної.

Почуття головного болю вони активно заїдають усякими шкідливостями, щоб до вечора страждати ще й від печії. Тільки тоді Стрільці звертають увагу на своє тендітне здоров’я, шукають вівсянку. Але час сніданку вже безповоротно минув.

Козеріг

Великі стратеги вважають за краще підготуватися заздалегідь. Їхнє похмілля ніколи не буває раптовим, а лікування – спонтанним. Навпаки. Напередодні вони ретельно спланували, провели математичні розрахунки. Запаслися розсолом, аспірином та курячим бульйоном. Навіть розрахували час прийому всіх цих “препаратів”. Однак ефект не завжди настає швидко. Тому в барі на них чекає порція шотландського скотчу. Адже свято можна і продовжити, чи не так?

Водолій

А ось Водоліям зовсім не до душі страждати від похмілля. Їхня любов до ромових коктейлів дається взнаки найогиднішим чином. Нудота, мігрень, шлункові спазми – все це не дає спокою хворій душі компанії. Наступного ранку їм хочеться знову провалитися в глибокий сон, аби не відчувати докори совісті. Навіть найкращі друзі не можуть відродити Водоліїв, допоки алкогольна буря всередині не вляжеться. Тому тиша та відпочинок для них понад усе.

Риби

Хто не бачив, як дихає викинута на берег рибка, обов’язково має на це подивитись. Оскільки приблизно так поводиться і представник роду людського. Втім, з абсентом інакше й не буває. Термоядерна суміш продовжує свою реакцію навіть на ранок. Тому страждання Риб цілком виправдані, їх варто пошкодувати. І нічого, що деякі користуються цим, симулюють передчасну смерть. Дарувати один одному турботу завжди корисно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: