Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Такі "пальчики" варто приготувати на вечерю

Такі "пальчики" варто приготувати на вечерю фото

Не знаєте, чим здивувати родину, вже безліч блюд готували по різним рецептам, а бажаєте, щось новеньке, тоді надаємо саме такий рецепт. Такі «пальчики» виходять соковитими, ніжними, красивими і акуратними. Ця страва точно займе своє місце на вашому святковому столі. Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • цибуля, морква і картопля по 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • борошно, 3 – 4 ст.л.

Для приготування кляру візьміть:

  • яйця, 3 шт;
  • сіль перець;
  • сметана, 2 ст.л;
  • молоко, 100 мл;
  • борошно, 120 г.

Процес приготування пальчиків

Цибулю і картоплю тремо на дрібній тертці, цибулю – на великій, часник подрібнюємо і змішуємо з фаршем.

Заправляємо фарш сіллю і перцем, спеціями за смаком, можна ще додати зелені.

Для кляру змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Борошна додавайте стільки, щоб вийшла густа маса, як для оладок.

З фаршу формуємо невеличкі ковбаски-пальчики.

Вмочуємо в кляр і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.

Рецепт на п'ять з плюсом. Замість котлет готую «Королівські пальчики»

Можна додатково протушкувати пальчики, склавши їх в сковорідку, наливши трохи води або соусу, підливи.

Рецепт на п'ять з плюсом. Замість котлет готую «Королівські пальчики»

Закуска прекрасно поєднується з різними гарнірами. Можна пальчики готувати в духовці, але без кляра, обвалявши їх в панірувальних сухарях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: