Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Для нещодавно анансованого серіалу заспівала Злата Огнєвіч

Для нещодавно анансованого серіалу заспівала Злата Огнєвіч фото

головна героїня романтичного реаліті "Холостячка 2", українська відома співачка Злата Огнєвіч заспівала для костюмованої драми Кава з кардамоном, яку покажуть на телеканалі СТБ. На знімальному майданчику – важка романтична артилерія: квіти, свічки, багато рожевого та рояль, за яким Злата Огнєвіч. Саме так знімали кліп на саундтрек до нового серіалу СТБ Кава з кардамоном. Це історія про заборонене кохання молодої українки та польського шляхтича.

Між ними – прірва: вік, соціальний статус і обручка в нього на пальці. Однак закоханих ніщо не зупиняє.

– Сукня головної героїні вишита вручну. Бісер, італійська тафта, шовк і багато іншої краси, – говорить креативний продюсер, художниця з гриму та костюмів Вікторія Шостак.

Серіал знятий за романом-бестселером української письменниці Наталії Гурницької. Ідея екранізувати книгу належить акторці та шоуранерці Олені Лавренюк. Вона і зіграла головну героїню Анну в парі з польською кінозіркою Павлом Делонгом.

– Я коли читала книгу, то плакала і раділа разом із героїнею. Після цього дала почитати її своїй мамі, а вона – подругам. І всі однозначно говорили, що це так чіпляє за живе. І я зрозуміла, що хочу це екранізувати, – розповіла Олена Лавренюк.

Режисер Ірина Громозда зазначила, що їй захотілося трошки розкрити токсичність стосунків, хоч роман і не передбачає цього.

– Коли головні герої незвичайні люди і стосунки між ними складаються не просто з любові, і вони не просто взяли й подолали певні моменти. Хтось аб’юзер, хтось слабкий, незважаючи на те, що це головні герої й ми не звикли їх бачити такими, – сказала вона.

Саундтрек до серіалу Злата Огнєвіч записувала в перервах між зйомками Холостячки. Вони, до речі, вже закінчилися та пристрастей там теж вистачає.

У свою чергу співачка зазначила, що кожен учасник шоу Холостячка – влаштовував їй незабутні романтичні побачення.

Прем’єра нового сезону Холостячки вже цієї п’ятниці, 17 вересня. А ось серіал Кава з кардамоном глядачі побачать на екранах наприкінці 2021 року.

Чи зможуть закохані витримати біль і осуд? І що переможе – серце або зобов’язання? Пісня Злати Огнєвіч розгадок не дає – тільки трохи натякає.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: