Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Номер квартири або будинку ппро щось свідчить

Номер квартири або будинку ппро щось свідчить фото

Будь-які номери мають значення в нумерології. Один номер сприяє емоціям і пригодам, інший – корисний для сім’ї, а третій – гарантує домашню гармонію і стежить за фінансами. Спочатку розглянемо, яке значення нумерології для квартир і будинків. Номер 1 Підходить одинакам і людям, які люблять відносини на відстані. Сім’я розпалася – не дивно, мешканці такого житла не завжди можуть ужитися з іншими.

Номер 2

Люди, які хочуть створити гармонійний союз, живуть за дверима з цим номером. Характеризує партнерство і співчуття. Але це тільки одна особа цього числа, тому що воно також дає емоції від гніву до ейфорії.

Номер 3

Сприяє безтурботному життю і вільним стосункам більше, ніж шлюбу і сім’ї. Він створює будинок, відкритий як для гостей, так і для зрад або неприємних друзів. Одиноким такий номер не підходить.

Номер 4

Не підходить людям, які люблять свободу і веселощі. Більше підійде тим, хто віддає перевагу стабільності. Сімейність, поступовий розвиток бізнесу – тут це повинно вийти.

Номер 5

Привертає емоції, пригоди, постійні зміни. Якщо поки не вдалося створити сім’ю або у вас є партнер, який живе своїм життям, то це може бути причиною цієї вібрації. Не варто забувати і про дисципліну, щоб не втратити контроль над собою.

Номер 6

Під цим номером відмінно живеться сім’ям, в яких є діти. Допомагає переносити негаразди і дає відчуття захищеності.

Номер 7

Добре підходить, якщо ви зможете вибрати лідера квартири. Нехай той, хто найбільше піклується про квартиру, має свою кімнату, кабінет або улюблене крісло. Цей номер призначений для навчання дітей. Добре уживаються в цьому номері письменники і вчені і всі, хто не боїться самотності.

Номер 8

Підтримує вас у фінансовому відношенні. Він піклується про заощадження і заробітки, дає енергію для множення грошей. Гроші і прагнення до фінансового благополуччя в пріоритеті для цього номера.

Номер 9

Не сприяє довгостроковим відносинам. Діти можуть вилетіти з гнізда, чоловік потрапити в обійми іншої. Це вібрація радикальних змін. З іншого боку це може надати вам сили. І тоді ніщо не поставить під загрозу вашу любов. Тому що хто залишає вільну, красиву жінку? Всепрощення, духовність, відсутність егоїзму- такі вібрації номера 9.

Що робити далі?
Тепер потрібно порахувати вібрації квартири. Найпростіший спосіб – з однозначним числом. Якщо номер на дверях багатозначний, додайте всі цифри і приведіть їх до найпростішої форми.

Наприклад, число 129 дорівнює 1 + 2 + 9, тобто виходить 12. 1 + 2 вийде 3. Вібрація квартири – це номер три. Так можна зробити з будь-яким номером.

Як приручити неправильні номери?
Якщо вібрація номера квартири ускладнює життя, можна її нейтралізувати. Напишіть додатковий номер на внутрішній стороні дверей. Важливо, щоб розмір і місце розташування збігалися з номером квартири зовні.

Для прикладу, якщо номер квартири 32, в сумі 3 і 2 дають 5, що означає буйну вдачу. Цей номер можна перетворити в тиху 4 якщо з іншого боку дверей дописати цифру вісім: 3 + 2 + 8 = 13. Потім складемо ці цифри між собою: 1 + 3 = 4.

Джерело:incredible.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: