Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що не можна тримати біля Wi-Fi роутером

Що не можна тримати біля Wi-Fi роутером фото

На сьогодні складно уявити своє життя без доступу до глобальної мережі, без Wi-Fi роутера

Від інтернету залежать буквально все: хтось працює з дому, хтось дивиться фільми в мережі, а хтось годинами базікає по відеозв’язку. До бездротового сигналу підключаються будь-які гаджети: від смартфона до ноутбука, навіть «розумна» побутова техніка. 

Зазвичай пристрій гніздиться в коридорі, в ніші над вхідними дверима. Але бувають і альтернативні рішення: якщо закріпити роутер ніде, то його можуть поселити навіть на холодильнику. І в цьому випадку варто прискіпливо стежити за оточенням маршрутизатора.

Взагалі на роутер складно впливати, щоб заглушити його сигнал. А ось сам він може розмагнітити карти з магнітною смугою і знизити якість передачі портативних пристроїв. Наприклад, брелків від вашого авто або шлагбаума і т.д.

 

Особливу увагу слід загострити на тому щоб поруч не зберігались банківські карти і дисконтні від магазинів. Вони швидко перетворяться у звичайний пластиковий непотріб. А ось карта з чіпом не постраждає від впливу роутера.

Брелок автосигналізації теж може почати працювати з перебоями. Також слід прибрати подалі ключ від домофона і bluetooth-гарнітуру .

Якщо поруч стоїть мікрохвильовка вона буде сильно глушити Wi-Fi сигнал. У цю ж категорію входять працюючі пилососи і інші прилади, у яких є двигуни.

Також не варто закривати роутер металевими предметами, оскільки метал розсіює енергію електромагнітного поля. Розташовуйте його подалі від бетонних і цегляних ніш в стінах Інакше не буде проходити сигнал до віддалених куточків квартири. А якщо в квартирі погано працює інтернет, не поспішайте лаяти провайдера. Перевірте, чи не робите ви самі цих помилок.

Крім того, намагайтеся не розміщувати Wi-Fi поруч зі спальними місцями. Треба розуміти, що його випромінювання хоч і слабке, але все рівно становить певну небезпеку, якщо потрапляти під його вплив регулярно і протягом тривалого часу. Нещодавно американські вчені провели експеримент. Вони посадили кілька щурів в клітку поруч з включеним роутером. У семи відсотків гризунів почали утворюватися пухлини. До того ж тварини стали нервовими і занадто активними.

Однак не варто робити з роутера справжнього монстра! Просто необхідно дотримуватися запобіжних заходів, які допоможуть зберегти здоров’я. Фахівці радять переселити Wi-Fi на балкон за скло , звідки його сигнал точно буде безпечним як для домочадців, так і для речей в будинку.

УВАГА ЦЯ СТАТТЯ МІСТИТЬ ТІЛЬКИ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР !! НЕ ПРИЙМАЙТЕ НІЯКИХ РІШЕНЬ НЕ ПОРАДИВШИСЬ ЗІ СВОЇМ ЛІКАРЕМ!!!!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: