Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що буде з іноземним бізнесом в нашій країні після закінчення війни: думка акціонера страхової компанії «ПРОВІДНА»

Якоб Вестерлакен, який є директором IIC UKRAINE B.V, вважає, що Україна після війни буде відбудовуватися за допомогою деяких нових інвесторів.

Іноземні інвестори до початку війни дещо побоювалися вести бізнес в нашій країні. Їх відлякувала нечіткість законодавчої бази та корупція. Але після перемоги України над супротивником все може змінитися, тому європейці все частіше цікавляться  можливістю співпраці з українськими компаніями. Про це нещодавно заявив Якоб Вестерлакен, який є власником та членом Наглядової ради ПрАТ Страхова компанія «ПРОВІДНА».

Він відзначив, що після російського вторгнення в Україну як українському, так і іноземному бізнесу працювати стало набагато важче. Втриматися на плаву зможуть лише великі компанії, які підлаштувалися під нові умови та організували роботу так, щоб отримувати прибуток навіть в ці нелегкі часи. Багатьом невеликим бізнесам, на жаль, доведеться покинути Україну, бо в них не буде фінансової можливості для продовження діяльності.

Також, зі слів Якоба Вестерлакена, велика кількість власників іноземних підприємств передислоковують виробничі потужності до безпечних регіонів України чи за її кордони. Невідомість, яка виникла внаслідок війни, лякає європейських інвесторів, тому що ніхто не розуміє, коли закінчиться війна та які масштаби будуть у її наслідків. Проте директор IIC UKRAINE B.V переконаний, що перемога України стане сигналом для нової групи європейських інвесторів. Вони будуть зацікавлені у відбудові нашої держави, і деякі країни Європи вже відкрито про це заявили.

Що стосується страхових компаній, Якоб Вестерлакен вважає, що вони будуть розвиватися дуже швидко, а кількість їхніх продуктів буде зростати. Європейський інвестор засуджує російську агресію проти України та захоплюється мужністю та відвагою українців. Він і надалі планує підтримувати (не тільки фінансово) СК «ПРОВІДНА», щоб вона могла знаходитись на одному з найвигідніших місць на страховому ринку нашої країни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: