Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перевезення лежачого хворого по Україні

Перевезення лежачого хворого, навіть на невеликі відстані – складне завдання для його близьких. А коли йдеться про необхідність транспортування між містами, обійтися без допомоги медичної бригади і не вдасться. Адже люди, які страждають на різні серйозні недуги і частково або повністю обмежені у фізичних можливостях, потребують постійного медичного контролю. Особливо якщо попереду довга дорога.

Як організувати перевезення хворого Україною

Найчастіше транспортувати хворого по Україні, на значні відстані, доводиться у ситуаціях, коли є необхідність надати йому допомогу в лікувальному закладі, який знаходиться в іншому місті. У більшості випадків лікарня, приватний будинок для літніх людей або реабілітаційний центр, який готовий взятися за лікування пацієнта, не надає послуги трансферу. І всі турботи лягають на плечі родини.

Найпростіший і надійніший спосіб організувати таке транспортування – звернутися до медперевізника, а точніше компанію, яка займається перевезенням хворих Україною. Така співпраця позбавить вас маси складнощів і що найважливіше – допоможе зробити вимушену подорож комфортною та безпечною для пацієнта.

Переваги співпраці з медичними перевізниками

Незважаючи на те, що за подібні послуги вам доведеться заплатити, переваг саме такого рішення безліч:

  • пацієнт перебуватиме під медичним наглядом протягом усього шляху;
  • його везтимуть у зручній, обладнаній усім необхідним машині, що дозволить йому почуватися максимально комфортно та безпечно;
  • у розпорядженні бригади буде все необхідне для надання допомоги у разі, якщо стан пацієнта погіршиться;
  • маршрут таких поїздок продумується з урахуванням можливостей пацієнта.

Завдяки індивідуальному підходу та ретельно відточеній процедурі транспортування, професійні бригади медтаксі щорічно перевозять Україною більш ніж 5000 лежачих хворих. Виточений за багато років алгоритм дозволяє скоротити ризики практично до мінімальних показників.

І на відміну від ситуацій, коли сім'я намагається самостійно доставити хворого в інше місто, професійні перевезення практично завжди проходять без значного погіршення стану пацієнта і на сьогоднішній день є комфортними та безпечними.

Медичне таксі Автомед: https://avtomed.com.ua/

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: