Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особливості вбулованих та острівних витяжок

Кухня кожного з приватних помешкань чи квартир слугує своєрідним виробничим цехом, де практично кожного дня виготовляються справжні кулінарні шедеври.

На жаль, в процесі приготування їжі виникають різні, інколи не зовсім приємні запахи, які до того ж вбираються одягом та предметами домашнього інтер’єру. Для того, щоб позбутися неприємних ароматів використовують кухонні витяжки, які одночасно виконують захисні функції, оберігаючи меблі, стіни та стелю кухонного приміщення від виникнення нальоту жиру та кіптяви та очищають повітря в кімнаті.

Особливості кухонних витяжок, вбудованих в меблі

Розміщені на www.nortberg.com.ua/vityazhki-vbudovani.html вбудовані витяжки забезпечують здорову атмосферу та комфортний мікроклімат в будинку та є універсальним рішенням для кожної кухні. Зазначені пристрої не займають багато місця та ідеально поєднуються з шафою, завдяки чому стають практично невидимими. Доступними для повсякденного споглядання залишаються тільки декоративні поглиначі пари та запахів внизу кухонної шафи.

Для виготовлення вбудованих витяжок використовують різноманітні матеріали, в тому числі, нержавіючу сталь та гартоване скло, які часто поєднують в одній витяжці. Функціональні властивості вбудованих витяжок включають:

  • виконання освітлювальних функцій за допомогою високоякісного світлодіодного освітлення;
  • використання в режимі рециркуляції вугільних фільтрів, що вбирають в себе пару та неприємні запахи;
  • застосування вентиляційного каналу, з’єднаного з виходом на витяжці, внаслідок чого всі запахи виводяться за межі кухонного приміщення.

Використання вбудованої витяжки дозволяє зекономити простір на кухні та забезпечує належний захист від неприємних ароматів.

Застосування острівних витяжок

Асортимент витяжок від компанії NORTBERG включає велику кількість різних за формою та зовнішнім виглядом виробів, з їх функціональними характеристиками можна означитися на сайті компанії. Тут на сторінці представлений також широкий перелік острівних витяжок, які можна розмістити навіть посередині кімнати, головна вимога – площа кухні та її висота повинні бути достатньо великими.

Острівні витяжки виготовляються без труби і відповідно не потребують підключення до вентиляційних каналів. Їх функціонування засноване на рециркуляції повітря, під час якої витяжка вбирає забруднене повітря, очищує його за допомогою фільтру та повертає в кімнату. В залежності від запитів споживачів острівні витяжки можуть бути квадратними, циліндричними чи прямокутними, найбільш ефектно виглядають дизайнерські пристрої нестандартних форм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: