Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ювілейне свято бібліотеки

З нагоди 30-річного ювілею дитячої бібліотеки ЦБС м.Славутича відбулися святкові урочистості. Сьогодні цей бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва - один з кращих на Київщині. Про історію закладу, про його послуги, про різноманітну роботу з дітьми та підлітками...

 

З нагоди 30-річного ювілею дитячої бібліотеки ЦБС м.Славутича відбулися святкові урочистості. Сьогодні цей бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва - один з кращих на Київщині. Про історію закладу, про його послуги, про різноманітну роботу з дітьми та підлітками розповідала упродовж свята його директор Наталія Козленко.

Книга-бібліотекар-читач-це нерозривний ланцюжок, який пов'язує ці три нероздільні слова. У залі-почесні гості, діти,культпрацівники, освітяни.Начальник відділу культури, національностей та релігій Ніна Баришевська привітала всіх зі святом, вручила нагороди міського голови, міського відділу культури працівникам бібліотеки з нагоди ювілею. Голосове привітання з її телефону прозвучало на всю залу від депутата обласної ради, почесного мера Славутича Володимира Удовиченка.

Цього дня було багато щирих вітань і подарунків, творчих виступів від Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру (дир. Наталія Портна ), Дитячого дошкільного закладу"Марите" (зав.Наталія Івашко), ДШМ (дир.Тетяна Варицька), бібліотекарів шкільних бібліотек (методист Наталія Громовик),студії "Аква-Арт"(кер. Катерина Шаповалова), творчого об'єднання "МІАС" ПДМ (кер.Вадим Івкін, Майя Руденко), міського музею (дир.Євген Алімов), творчих дитячих колективів ПДМ та ДШМ, дошкільних закладів, ветеранів бібліотечної системи. Це була по-домашньому тепла зустріч на якій і ювіляри вручили гостям свої подяки за співпрацю.

Бібліотечно-інформаційний центр для дітей та юнацтва - це не тільки своєрідний інформаційний центр розвитку інтелектуальних і творчих здібностей дітей, підлітків, а й центр спілкування, дозвілля і релаксації. Численні творчі виступи дітей порадували всіх на святі!

Людмила ЛЮБИВА, фото автора та Вадима Івкина
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: