Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Музичний кліп, знятий у Славутичі

Світ побачив новий кліп Тартака та Арсена Мірзояна «Знаєш Мій День». Автором ідеї кліпу та режисером виступив сам Сашко Положинський, який розповідає: «Багато років тому, коли я вперше побачив місто Славутич, воно мені настільки сподобалось, що я одразу захотів там відзняти відеокліп



Світ побачив новий кліп Тартака та Арсена Мірзояна «Знаєш Мій День»


Автором ідеї кліпу та режисером виступив сам Сашко Положинський, який розповідає: «Багато років тому, коли я вперше побачив місто Славутич, воно мені настільки сподобалось, що я одразу захотів там відзняти відеокліп. Тривалий час, думки - що саме там відзняти, ніяк не приходили, хоча у самому місті я буваю досить часто та маю там багато друзів. І ось нарешті, під конкретну пісню, з’явилась конкретна сюжетна лінія і я зрозумів, що втілю цей свій задум саме у Славутичі»

Роль Арсена Мірзояна теж не обмежилась лише майстерною акторською грою, - його пропозиції та імпровізації, в момент зйомок, значною мірою вплинули на остаточну версію презентованого відео. Тому, можна говорити, що цей кліп – це унікальний експеримент, який дав можливість авторам пісні абсолютно вільно виразити себе та передати своє бачення цієї відеоісторії.

Над відео працювали:

Автор ідеї та режисер – Олександр Положинський
Другий режисер – Арсен Мірзоян
Оператор-постановник – Евгений Креденцер
Режисер монтажу та колорист – Владимир Невельский
Локейшн-менеджер і кастинг-директор - Олег Зайченко
Допомога в організації зйомок - Владимир Волков
Харчування - ресторан "Старий Таллінн".

Окрема велика подяка місту СЛАВУТИЧ та його привітним мешканцям за участь і сприяння, а також друзям з Чернігова за допомогу.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: