Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Народні депутати приєднаються до акції протесту СМСЧ-5

Депутатська група "Воля народу" бойкотуватиме пленарне засідання Верховної Ради у четвер, 3 листопада, та приєднається до акції протесту 800 працівників санітарно-медичної спеціалізованої частини №5 під стінами парламенту. Про це заявив лідер групи Ярослав Москаленко. На Погоджувальній раді...

Депутатська група "Воля народу" бойкотуватиме пленарне засідання Верховної Ради у четвер, 3 листопада, та приєднається до акції протесту 800 працівників санітарно-медичної спеціалізованої частини №5 під стінами парламенту. Про це заявив лідер групи Ярослав Москаленко.


На Погоджувальній раді керівників фракцій та голів комітетів Верховної Ради Я.Москаленко вкотре озвучив питання погашення зарплати працівникам санітарно-медичної спеціалізованої частини №5, які займаються медобслуговуванням робітників ЧАЕС, “Енергоатому”, закордонних підрядних організацій, що там працюють, та мешканців міста Славутич.

“У цьому році заклад недофінансували на 26 млн грн. Звідси маємо борг за енергоносії майже 7 млн грн. Борг по зарплаті до кінця року становитиме близько 6,9 млн грн”, - пояснив ситуацію нардеп.

Він повідомив, якщо справа не зрушиться з місця найближчим часом, то у четвер працівники медичної частини № 5 (близько 800 чоловік) припинять роботу і прийдуть під стіни парламенту. У знак солідарності до них доєднається депутатська група “Воля народу”, відзначив Я.Москаленко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: