Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День знань

1 вересня - не просто початок осені. Для славутицьких школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах нашої країни. І хоча 1 вересня не є вихідним, традиційно він...

 
1 вересня - не просто початок осені. Для славутицьких школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах нашої країни.

І хоча 1 вересня не є вихідним, традиційно він супроводжується урочистими заходами - шкільними «лінійками», на яких присутні всі учні, вчителі, батьки. У цей святковий день першокласники знайомляться зі школою та своїм першим учителем. Старші за них школярі після тривалих літніх канікул переходять у наступний клас.

З самого ранку до своїх навчальних закладів поспішали схвильовані батьки із своїми першокласниками, яких у цьому році у нас 228. Радісно вітали один одного однокласники, вчителі чекали своїх дітей, що подорослішали на перший урок.

Привітали учнів, вчителів та батьків зі святом Першого дзвоника в.о. міського голови, секретар ради Фомічев Юрій Кирилович, керівник офісу реформ Київщини Удовиченко Володимир Петрович, керівники ДСП «Чорнобильська АЕС», ВП «АРС» та інших організацій міста.

Юрій Кирилович вручив подяку директору Славутицького ліцею Нечай Тетяні Олександрівні, який ввійшов в 50 кращих закладів освіти за результатами ЗНО з української мови.

Перший урок «В єдності наша сила» для ліцеїстів провів керівник офісу реформ, президент ВГО «Клуб мерів», віце-президент Комітету з актуальних питань Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, лауреат Державної премії у галузі науки і техніки, доктор економічних наук, професор Удовиченко В.П.

Після перших уроків для учнів були органі веселі дискотеки у Кіноконцертному комплексі.

Свято 1 вересня вийшло в Славутичі гарним, хвилюючим, світлим і добрим. Хай щастить нашим дітям у здобутті нових знань!

Тетяна БОЙКО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: