Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чорнобильська зона відчуження має перетворитися на Зону Відродження

Чорнобильська зона відчуження має перетворитися на Зону Відродження фото

По словам Володимира Зеленського зона відчуження повинна стати Зоною Відродження. Про це сьогодні президент повідомив під час відкриття Всеукраїнського форуму «Україна 30. Екологія». Окрім того, він розповів, що розпочато процес ревіталізації та затверджено процес розвитку Чорнобильської зони на три роки. «Вона передбачає....

По словам Володимира Зеленського зона відчуження повинна стати Зоною Відродження.
Про це сьогодні президент повідомив під час відкриття Всеукраїнського форуму Україна 30. Екологія. Окрім того, він розповів, що розпочато процес ревіталізації та затверджено процес розвитку Чорнобильської зони на три роки.
Вона передбачає зміни в інфраструктурі, нову концепцію розвитку територій, внутрішню і міжнародну промоцію Чорнобиля. Він має стати потужним магнітом для туризму як з України, так і з усього світу, - сказав Зеленський. Всеукраїнський форум "Україна 30. Екологія" проходить у Києві з 7 до 9 червня. Учасники заходу, зокрема представники Офісу Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, представники ООН, Єврокомісії, міжнародні експерти, говоритимуть про боротьбу з глобальною зміною клімату та посилення ролі України в цьому процесі. Чорнобильській зоні буде присвячено дві сесії 9 червня.
Джерело: Всеукраїнський форум Україна 30 https://ukraine30.com/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: