Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вони завжди поруч

У приміщенні зали урочистих подій відбулось вшанування педагогічної еліти Славутича. «Шановні, дорогі педагоги! Дозвольте привітати вас в цей складний для України час зі святом освітян – Днем вчителя. Це свято проходить тому що ви віддаєте своє серце, душу нашому майбутньому України» - підкреслив завідувач міським відділом освіти Олександр Линкевіч.

У приміщенні зали урочистих подій відбулось вшанування педагогічної еліти Славутича.
«Шановні, дорогі педагоги! Дозвольте привітати вас в цей складний для України час зі святом освітян – Днем вчителя. Це свято проходить тому що ви віддаєте своє серце, душу нашому майбутньому України» - підкреслив завідувач міським відділом освіти Олександр Линкевіч.

Разом з ним освітян зі святом поздоровили мер міста Володимир Удовиченко та голова Громадської ради при виконкомі Юрій Єгоренко. Володимир Петрович промовив: «Ваша професія, ваша робота безцінні, без сумніву, без жодного сумніву це так. Водночас, на превеликій жаль, вона не оцінена по заслугам ні державою, ні громадою, тому що кожна людина, кожна сім’я святкує разом з вами, а не відмічена достойно державою».

Далі міській голова розповів, що зроблено ще до початку опалювального сезону, вибачився перед усіма вчителями, що зараз такий складний час». Він виказав прохання усім педагогам Славутича, щоб вони уважно, з материнський турботою піклувалися за дітей, щоб останні були тепло одіти, бо сезон буде важкий. Вітаючи вчителів, він от усієї Славутичської громади побажав: «Гумору, вам, гарного настрою, здоров’я и злагоди. Вдячних вихованців та натхненої праці, тому що працюєте ви на сучасний Славутич, бо в ваших руках його майбутнє!»

Велика група педагогів була відмічена Почесними грамотами Обласної адміністрації, міської влади. Серед нагороджених Лариса Кокарева, яка відмічена годинником Верховної Ради України, Людмила Смолиговец, яка відмічена Почесною Грамотою Київської обласної Ради. Серед нагороджених департаментом науки та освіти Київської облдержадміністрації Наталія Атаманенко, Оксана Бойко, Олена Якушева та інши. Біля 50-ти педагогів, вихователів, інструкторів фізичної культури, бібліотекарів були відмічені грамотами Департаменту та міською владою.

Вадим ІВКІН, фото автора


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: