Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Опозиційний блок»: Лише мир, відродження та розвиток!

Сьогодні до місцевих виборів в Україні залишилось зовсім мало часу, але багатьом виборцям і досі складно визначитися зі своїм вибором. Зневіра, втрата будь-яких надій на політиків — ось з яким настроєм люди йдуть на виборчі дільниці. Серед всього того розмаїття політичних партій...

Руслан Пірський
Сьогодні до місцевих виборів в Україні залишилось зовсім мало часу, але багатьом виборцям і досі складно визначитися зі своїм вибором. Зневіра, втрата будь-яких надій на політиків — ось з яким настроєм люди йдуть на виборчі дільниці. Серед всього того розмаїття політичних партій та їхніх обіцянок важливо знайти слова, підкріплені реальними справами. Ми вирішили дослідити програму політичної партії «Опозиційний блок», аби з’ясувати, які цілі ставить перед собою ця сила та як збирається втілювати намічене.

Що собою являє політична партія «Опозиційний блок»?

Це принципово нова політична сила, програма якої заснована на реальних потребах українців. Сьогодні, коли ситуація в країні є критичною, до лав партії «Опозиційний блок» долучаютсья ті, хто хоче вивести країну з політичної та економічної кризи, а не ті, хто за будь-якої влади шукають собі місця біля «годівнички». У списках «Опозиційного блоку» є досвідчені політики, які встигли добре себе зарекомендувати, та нові люди, фахівці у різних галузях. Жодних олігархів та представників великого бізнесу, які йдуть до влади аби лобіювати власні грошові інтереси, у цих списках немає.

Програма «Опозиційного блоку»: 5 кроків із захисту українців

Крок 1. Зупинення війни.

Цей пункт програми є основоположним, адже без миру не може йтися ні про яке відродження та розвиток. «Опозиційний блок» наполягає на тому, щоб конфлікт на Сході України був урегульований виключно шляхом переговорів. Програма цієї політичної сили передбачає чіткі кроки щодо повернення Донбасу до складу України, зняття блокади регіону. Бряцання зброєю приводить лише до страшних людських жертв, руйнації міст, інфраструктури, грандіозних витрат з бюджету. Тому тільки переговори, широкий національний діалог може розв’язати найбільшу проблему України.

Крок 2. Наведення порядку та законності.

Такий крок є надзвичайно важливим в умовах того правового нігілізму, радикалізму та анархізму, які руйнують Україну ізсередини. «Опозиційний блок» має намір чітко, жорстко і послідовно досягнути того, аби всі процеси в державі базувалися виключно на законодавстві. Для цього буде наведений лад у міліції, прокуратурі судах та інших відомствах, що відповідають за дотримання законності. Ті, хто порушують закон, будуть миттєво притягуватися до відповідальності, незалежно від їхніх штучних політичних імунітетів та високих посад. Викорінення корупції у всіх її видах можливе, і це закладене в основу програми «Опозиційного блоку».

Крок 3. Індексація доходів громадян.

Без приведення доходів громадян у відповідність цінам, комунальним тарифам, українці за лічені місяці перетворяться на націю злидарів. І якщо влада планомірно веде народ до паперті, то «Опозиційний блок» має намір відстоювати інтереси кожного українця. Неприродньо, що у країні з таким потужним потенціалом, люди ледве можуть сплатити комунальні послуги, а про забезпечення повноцінного харчування чи медичного обслуговування тільки мріють. Саме тому «Опозиційним блоком» прописані чіткі заходи з індексації доходів громадян відповідно до курсу валют, цін, та тарифів.

Крок 4. Зниження цін і тарифів.

Сьогодні ціни і тарифи в Україні завищені штучно, в них закладена значна частина корупційної складової. «Опозиційний блок» наполягає на зниженні тарифів та встановленні контролю держави за ціноутворенням. Українці не повинні платити за чиєсь бажання нажитися!

Крок 5. Відродження економіки.


«Опозиційний блок» наполягає на послідовній програмі підтримки вітчизняного виробника та зниження податкового і корупційного тиску на нього, створення нових робочих місць, підвищення інвестиційної привабливості України. Лише таким чином можна повною мірою реалізувати весь потенціал нашої країни, відродити її економіку та досягнути стабільного економічного зростання.

Чому так важливо зробити вірний вибір на місцевих виборах?

Часто доводиться чути думку, що від місцевих виборів нічого не залежить, адже на них обирають не президента чи депутатів Верховної ради, а міських голів, депутатів міських, районних та обласних рад. Мовляв, яка різниця, хто керуватиме містом чи областю, якщо основні питання вирішуються «нагорі»? На жаль, саме така байдужість виборців відіграє злий жарт з усією країною. Ми прагнемо децентралізації, наділення місцевих громад більшими повноваженнями, але так легковажно ставимось до вибору своїх представників у органах місцевого самоврядування.

Великою привілеєю «Опозиційного блоку» є те, що ця партія представлена сьогодні на всіх рівнях влади, і при цьому працює як єдиний злагоджений механізм. Тобто, обравши свого міського голову, місцевого депутата чи депутата обласної ради від «Опозиційного блоку», виборець може бути певен, що його проблеми будуть вирішуватися не лише на міському чи обласному рівні, але і на державному.

- В «Опозиційному блоці» об’єдналися люди, які не просто вболівають за долю своїх міст, областей, своєї країни, але й знають, як зробити Україну мирною і успішною державою, - коментує кандидат в депутати Київської обласної ради Руслан Пірський, - Ми є єдиною партією миру, яка замість бряцання зброєю та страшних втрат пропонує дипломатичне вирішення всіх конфліктів. Ми не бачимо альтернативи миру, так само, як не бачимо альтернативи економічному зростанню. В країні, яка має такий аграрний, промисловий, а найголовніше — інтелектуальний потенціал просто не може бути інакше. «Опозиційний блок» має намір боротися із корупцією, казнокрадством, незаконністю та лобіюванням бізнес-інтересів у владі.

Нашою командою розроблена чітка і послідовна програма дій для Славутича. Місту потрібні нові робочі місця, простір для розвитку бізнесу. Славутич будувався для працівників ЧАЕС, але сьогодні стали дорослими вже їхні діти, і не всі вони обрали професію своїх батьків. Їм потрібна робота і вони змушені шукати її деінде, а не в рідному місті. Наша програма передбачає залучення іноземних грантів для створення нових підприємств. Окрім того, звісно ж, надзвичайно важливими для Славутича є збереження екозони та розвиток сфери охорони здоров’я. Ці пункти також є провідними в нашій програмі. На сьогодні тільки справжня опозиція, якою є наша політична сила, може працювати в конструктивному руслі. Владу поглинули великі політичні ігри та переділ сфер впливу, їй не до нас із вами!

Ми закликаємо всіх свідомих громадян України, всіх мешканців Славутича, підтримати нашу конструктивну програму дій та віддати свій голос на виборах 25 жовтня за «Опозиційний блок»! Лише разом ми зможемо досягнути спільної мети: аби кожен українець почувався гідним громадянином своєї держави і мав впевненість у завтрашньому дні!


Юлія Борд


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: