Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Бавовна" у Бєлгороді: Росія не відновила контроль над областю. ЗМІ повідомляють про атаку на будівлі ФСБ та МВС

 "Бавовна" у  Бєлгороді: Росія не відновила контроль над областю. ЗМІ повідомляють про атаку на будівлі ФСБ та МВС фото

У Бєлгородській області РФ триває “контртерористична операція” проти озброєних груп, які проникли 22 травня на територію області.

Про це заявив губернатор В’ячеслав Гладков.

“Про ситуацію в Грайворонському окрузі. Йде зачистка території Міністерством оборони разом із силовими структурами. Але повертатися поки що у свої будинки не варто”, – заявив він.

Губернатор додав, що в населених пунктах, до яких увійшли озброєні групи, є двоє поранених мирних жителів, яких не змогли дійти російські силовики. Гладков також запевнив, що загиблих серед мирного населення немає. Крім того, увечері 22 травня було здійснено атаки безпілотників у Грайвороні та Борисівці.

У свою чергу російські Telegram-канали повідомляють про звук вибуху в Бєлгороді та перекриття вулиці, де знаходиться будівля ФСБ. Також повідомляється про атаку на будівлю МВС. Офіційна влада цю інформацію не коментує. Так, введений в області режим контртерористичної операції передбачає «тотальну цензуру» із посиланнями лише на офіційні джерела.

Окрім того, 22 травня бійці РДК та легіону «Свобода Росії» заявили про початок операції у Бєлгородській та Брянській областях.

Як інформує ГУР, у Бєлгородській області розпочалася евакуація на об’єкті Білгород-22, де знаходяться боєзапаси для ядерного озброєння.

російська SOTA.

Про вибух повідомили 22 травня близько 23:56. За інформацією видання, “прильот” стався на території будівлі ФСБ.

“Через введений у місті режим контртерористичної операції будь-які публікації без посилання на офіційні джерела зараз у регіоні заборонені”, – пише видання.

Нагадаємо, вчора Легіон “Свободной России” і РБК вчора оголосили, що почали звільнення РФ від путінізму і почали з Білгородщини.

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: