Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жорстоке вбивство на Чернігівщині: розстріляли автівку з родиною, підпалили та закопали. Поліція затримала підозрюваних

Жорстоке вбивство на Чернігівщині: розстріляли автівку з родиною, підпалили та закопали. Поліція затримала підозрюваних  фото

На Чернігівщині поліцейські встановили та затримали трьох підозрюваних у вбивстві сім‘ї з Києва. Загиблі: 30-річного чоловік, 28-річної жінка та їх 4-річний син.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції у Чернігівській області.

14 травня близько півночі до поліції надійшло повідомлення про зникнення сім’ї з Києва. Подружжя разом із дитиною поїхало на Чернігівщину для покупки автомобіля, після чого зв’язок з ними обірвався.

Протягом останніх двох днів родину з Києва активно розшуквали через соцмережі.

Розстріляли автівку з родиною, підпалили та закопали: на Чернігівщині затримали підозрюваних у вбивстві киян, фото-4

В одному з сіл Корюківського району поліцейські виявили спалену автівку киян, а за 500 метрів – закопані тіла з ознаками насильницької смерті.

Згодом поліцейські встановили, що подружжя вирішило купити автомобіль у знайомого на Чернігівщині. Із собою вони взяли велику суму для покупки та разом із сином вирушили за автівкою.

Дізнавшись про те, що кияни везуть із собою гроші, їхній 22-річний знайомий спланував убивство та озброєний напад.

За підозрою у вбивстві подружжя та їхнього сина поліцейські за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали трьох мешканців Корюківщини: двох чоловіків і жінку.

Розстріляли автівку з родиною, підпалили та закопали: на Чернігівщині затримали підозрюваних у вбивстві киян, фото-5

Зловмисники розстріляли автівку з родиною киян, а потім підпалили її, щоб приховати сліди злочину. Тіла вбитих вони закопали неподалік від місця вчинення злочину.

В ході проведення невідкладних обшуків в оселях зловмисників вилучили речові докази.

Нині поліція під процесуальним керівництвом прокуратури розслідує кримінальне провадження за пунктами 1, 2, 6 та 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: