Завантаження ...

Нація незламних - в Україні відзначають День добровольця

Нація незламних - в Україні відзначають День добровольця фото

Щороку 14 березня відзначаємо День українського добровольця.

Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави.

Про це верховний головнокомандувач Володимир Зеленський написав у телеграм-каналі.

"У минулому - люди різних професій із різним життєвим шляхом та історією. Зараз - героїчні воїни. І обов’язково настане час - стануть українськими переможцями", - акцентує глава держави.

Він додає, що українські добровольці - ті, хто за покликом серця стали на захист незалежності нашої держави і гідно боронять Україну разом з усіма бійцями наших сил оборони та безпеки.

"Україна вдячна кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном. Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави. Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх героїв, які віддали життя за свободу. Слава українським добровольцям! Слава Україні!", - резюмує Зеленський. 

Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави.

Про це верховний головнокомандувач Володимир Зеленський написав у телеграм-каналі, інформує Цензор.НЕТ.

"У минулому - люди різних професій із різним життєвим шляхом та історією. Зараз - героїчні воїни. І обов’язково настане час - стануть українськими переможцями", - зазначає глава держави.

Він додає, що українські добровольці - ті, хто за покликом серця стали на захист незалежності нашої держави і гідно боронять Україну разом з усіма бійцями наших сил оборони та безпеки.

"Україна вдячна кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном. Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави. Україна завжди пам’ятатиме всіх своїх героїв, які віддали життя за свободу. Слава українським добровольцям! Слава Україні!", - стверджує Зеленський.

 

Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 01
Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 02
Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 03

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав воїнів-добровольців із Днем українського добровольця.

Слова вдячності він розмістив на своїй сторінці у соцмережі фейсбук.

"Відданість. Рішучість. І щире прагнення захищати Батьківщину. Щодня. Щосекунди. Українці демонструють всьому світу, що означає - бути добровольцем. Насамперед, у героїчних боях на передовій. У цілодобовій волонтерській праці. Допомогою в тилу. За покликом серця, заради перемоги. Ворог хоче нас зламати, але нація добровольців - непереможна. Сьогодні всі ми, як ніколи, згуртовані і боремося за свою незалежність. З Днем українського добровольця!", - зазначив Залужний.  

 

Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 04
Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 05
Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 06

 

Нагадаємо, пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Дату 14 березня обрали не випадково. Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що на Київщині, з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону. Чоловіки й жінки самоорганізувалися та поїхали на схід України – на захист нашої держави й її суверенітету.

Українські добровольці – це люди звитяги, сміливості та відданості. Коли окупант вперше прийшов на нашу землю, ви змінили своє життя і вирушили на захист України. Сьогодні, у найважчі часи для нашої держави, добровольці – це міць та опора українського спротиву.


Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 08
Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 09
Україна вдячна кожному, хто відчув, що час стати воїном, - Зеленський привітав добровольців 10
 

Наша воля захищати, готовність боротися і виборювати – це те, що є вирішальним у битві з ворогом. Неможливо перемогти тих, хто, ризикуючи життям, за покликом серця обирає щоденну боротьбу за свою країну і націю. Україна тримається завдяки кожному з них – кращих синів та доньок нескореної держави. Вони показали світу, що наш народ має силу, волю і завжди готовий захищати своє.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за кожен новий день. Пишаємося, поважаємо, цінуємо. Завдяки вам наша Перемога кожного дня стає ближчою!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия