Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Внаслідок російської атаки на Хмельницький загинув молодий рятувальник, ще один поранений помер у лікарн

Внаслідок російської атаки на Хмельницький загинув молодий рятувальник, ще один поранений помер у лікарн фото

У ніч на 27 лютого російський агресор атакував Хмельницький за допомогою БпЛА. Внаслідок атаки троє людей поранені, дві людини загинуло.

Про це повідомив міський голова Хмельницька Олександр Симчишин.

 

"Чергова масована терористична атака на Хмельницьку громаду. Цього разу ворог використав БПЛА", – розказав Олександр Симчишин.

 

Як відомо, є інформація про одного загиблого та чотирьох поранених. Також було пошкоджено низку будівель. Наразі триває гасіння пожеж.

 

"Загиблий герой-рятівник ДСНС загинув під час виконання службового обов’язку. Вічна Пам’ять і Слава Героєві!", – розповів мер Симчишин.

 

Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук висловив свої співчуття родині загиблого працівника ДСНС та показав перші фото із місця влучання ворожих БпЛА в Хмельницькому. 

 

 

(Фото ДСНС)

 

Також керівник ДСНС опублікував фото загиблого рятувальника, який виїхав на ліквідацію наслідків “прильотів”.

 

 

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомили, що загинув Владислав Дворак – командир відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький.

“З сумом повідомляємо, що під час повторного обстрілу, на Хмельниччині загинув наш колега, який ліквідовував наслідки ворожого удару у ніч на 27 лютого. Владислав Дворак – командир відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький загинув на 22-му році життя”, – додали в ДСНС.

(ОНОВЛЕНО 10:43)

Пізніше очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив про ще одну смерть надзвичайника у лікарні.

 

“Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя — рятувальника. Співчуття рідним та близьким загиблих”, – написав начальник ОВА.

 

Нагадаємо, вночі ворог завдав ударів дронами по обласному центру. Внаслідок обстрілу загинуло двоє людей, троє поранено.

Співчуття рідним і близьким загиблих.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: