Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Після 30 років розшуку, в Італії затримали боса Cosa Nostra

Після 30 років розшуку, в Італії затримали боса Cosa Nostra фото

Влада Італії затримала Маттео Мессіну Денаро, який вважається босом мафії Cosa Nostra, що переховувався від правосуддя протягом 30 років.

Про це повідомляє агентство АNSА.

"Бос мафії Маттео Мессіна Денаро був заарештований карабінерами після 30 років знаходження у бігах", — йдеться у повідомленні.

За даними видання, Денаро був заарештований у приватній клініці Ла Маддалена у Палермо, де рік тому його прооперували. З того часу чоловік проходив курс лікування на денному стаціонарі. На підробних документах, який Денаро надав лікарям, було вказане ім'я Андреа Бонафеде.

Судді, які певний час слідкували за Денаро, дали дозвіл на операцію. Після цього карабінери прибули до клініки, де Мессіна Денаро протягом року проходив курс хіміотерапії. Під час затримання бос Cosa Nostra назвав своє справжнє ім’я.

Після арешту Денаро відправили у казарми в Сан-Лоренцо, а потім до аеропорту Боккадіфалько, щоб доставити у в'язницю суворого режиму

Поліція Іспанії у грудні 2021 року арештувала 61-річного боса сицилійської мафії Джоакіно Ґамміно, який два десятки років переховувався від правоохоронців. У цьому їй допомогло те, що Ґамміно випадково помітили на фото у Google Street View.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: