Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Погляди - Анатолій Касьянович Сухецький

До 37-ї річниці аварії на ЧАЕС
Анатолій Касьянович Сухецький
учасник ліквідації наслідків Чорнобильської аварії, ветеран ЧАЕС, екс-начальник відділу ядерної безпеки станції
471
До 37-ї річниці аварії на ЧАЕС
Захід "Чорнобиль: біль пам'яті", що відбувся 25 квітня, у Загальноміському бібіліотечно-інфомаційному центрі, і був присвячена 37-й річниці аварії на ЧАЕС, викликав багато ностальгічних емоцій у присутніх. Під час зустрічі було багато спогадів про Чорнобильську АЕС, ліквідацію наслідків аварії, героїчних людей, які боролись зі страшною стихією, не шкодуючи життя, спогади про молоде і перспективне місто Прип'ять, його мешканців та евакуацію після катастрофи, багато щемних і незабутніх історій. Анатолій Касьянович Сухецький надихнувся спогадами і написав вірш-звернення до тих, кого тепер називають "чорнобильці". Під час заходу Анатолій Касьянович був в числі головних спікерів проєкту "Історії Славутича..." (Славутич - це МИ!)

Жорстока російсько-українська війна вже торкнулася кожного українця: вона вдерлася в наші будинки о 4 ранку, знищила те, що ми любили, відібрала рідних. Немає різниці, в якому місті ми живемо - тепер ми всі з України. В нинішній час багато людей вирішили висловити свою позицію в цих воєнних подіях, в тому числі на просторах інтернету можна зустріти думки експертів. Ми зібрали найважливіші з них, щоб ви могли дізнатися, що відомі люди думають про війну.

Якою є думка про окупацію Росією України: історії відомих людей

Погляди експертів на окупацію України можуть бути різними, але всі вони впевнені в одному: Росія жахливий загарбник, який не заслуговує жалю та поваги. На сайті Slavutich зібрана думка про окупацію Росією України від таких відомих людей, як:

 

  • Віталій Ведмідь;
  • Петро Порошенко;
  • Юрій Бутусов;
  • Михайло Діанов;
  • Олег Жданов;
  • Руслан Стефанчук;
  • Валерій Харчишин.

 

Ви можете прочитати думки експертів та навіть дізнатися, що думають про війну герої ЗСУ, екс-президенти, відомі журналісти та зірки шоу-бізнесу.  Ми постійно оновлюємо список поглядів експертів, моніторимо соціальні мережі та збираємо найцікавіші історії, щоб вам завжди були доступні найсвіжіші висловлювання.

Стань автором
Якщо ви хочете розмістити свій матеріал в рубрику «Погляд» на сайті slavutych.info, напишіть листа на адресу: info.slavutych@gmail.com