Завантаження ...

Погляди - Людмила ПІДЛІСНА

Як за ялинковою прикрасою впізнати епоху? (фото)
Людмила ПІДЛІСНА
екскурсовод «Краєзнавчого музею Славутича та Чорнобильської АЕС»
348
Як за ялинковою прикрасою впізнати епоху? (фото)
Нестримно наближається Новий рік. І який же новий рік без ялинки? Саме вона створює казковий піднесений настрій. Цей яскравий святковий атрибут уже традиційно встановлюють у кожному місті, у кожному будинку. Засяяла ялиночка і в Краєзнавчому музеї міста Славутича і Чорнобильської АЕС. Ця ялинка, як і прикраси на ній, – із минулого століття. Традиції прикрашання ялинки змінювалися з часом, тому за ялинковою прикрасою можна впізнати епоху. 
Славутич: хронологія звільнення від російських окупантів
Людмила ПІДЛІСНА
екскурсовод «Краєзнавчого музею Славутича та Чорнобильської АЕС»
733
Славутич: хронологія звільнення від російських окупантів
Цими днями минає пів року відтоді, як наш регіон було звільнено від російських окупантів. Дякувати Богові, на території Славутича не було воєнних дій, однак це не означає, що місто жило спокійно без жодних проблем.

Жорстока російсько-українська війна вже торкнулася кожного українця: вона вдерлася в наші будинки о 4 ранку, знищила те, що ми любили, відібрала рідних. Немає різниці, в якому місті ми живемо - тепер ми всі з України. В нинішній час багато людей вирішили висловити свою позицію в цих воєнних подіях, в тому числі на просторах інтернету можна зустріти думки експертів. Ми зібрали найважливіші з них, щоб ви могли дізнатися, що відомі люди думають про війну.

Якою є думка про окупацію Росією України: історії відомих людей

Погляди експертів на окупацію України можуть бути різними, але всі вони впевнені в одному: Росія жахливий загарбник, який не заслуговує жалю та поваги. На сайті Slavutich зібрана думка про окупацію Росією України від таких відомих людей, як:

 

  • Віталій Ведмідь;
  • Петро Порошенко;
  • Юрій Бутусов;
  • Михайло Діанов;
  • Олег Жданов;
  • Руслан Стефанчук;
  • Валерій Харчишин.

 

Ви можете прочитати думки експертів та навіть дізнатися, що думають про війну герої ЗСУ, екс-президенти, відомі журналісти та зірки шоу-бізнесу.  Ми постійно оновлюємо список поглядів експертів, моніторимо соціальні мережі та збираємо найцікавіші історії, щоб вам завжди були доступні найсвіжіші висловлювання.

Стань автором
Якщо ви хочете розмістити свій матеріал в рубрику «Погляд» на сайті slavutych.info, напишіть листа на адресу: info.slavutych@gmail.com
мрия