Завантаження ...

Погляди - Сергей Гайдай

Массовое невежество захватывает человечество волнами
Сергей Гайдай
Учредитель, директор (Social Engineering Agency "Gaiday.Com")
1537
Массовое невежество захватывает человечество волнами
Борьба с ГМО, защита «озонового слоя», молитвы на новую малолетнею эко-мессию Грету Тунберг, озабоченность глобальным «потеплением». Но особенно ярко отсутствие в массовом сознании логики и здравомыслия проявляется в «борьбе с пластиком».
Что делать с осенними листьями?
Сергей Гайдай
Учредитель, директор (Social Engineering Agency "Gaiday.Com")
866
Что делать с осенними листьями?
Есть такое мнение, что не стоит убирать листья с городских газонов
«Они обнаружили, что невзирая на все их усилия мы все внезапно разбогатели»
Сергей Гайдай
Учредитель, директор (Social Engineering Agency "Gaiday.Com")
598
«Они обнаружили, что невзирая на все их усилия мы все внезапн
Наше государство (читай чиновники, силовики, налоговая, депутаты) в последнее время активно взялось за «выведение граждан из тени». И это на фоне роста цен, тарифов и повышения дороговизны жизни.

Жорстока російсько-українська війна вже торкнулася кожного українця: вона вдерлася в наші будинки о 4 ранку, знищила те, що ми любили, відібрала рідних. Немає різниці, в якому місті ми живемо - тепер ми всі з України. В нинішній час багато людей вирішили висловити свою позицію в цих воєнних подіях, в тому числі на просторах інтернету можна зустріти думки експертів. Ми зібрали найважливіші з них, щоб ви могли дізнатися, що відомі люди думають про війну.

Якою є думка про окупацію Росією України: історії відомих людей

Погляди експертів на окупацію України можуть бути різними, але всі вони впевнені в одному: Росія жахливий загарбник, який не заслуговує жалю та поваги. На сайті Slavutich зібрана думка про окупацію Росією України від таких відомих людей, як:

 

  • Віталій Ведмідь;
  • Петро Порошенко;
  • Юрій Бутусов;
  • Михайло Діанов;
  • Олег Жданов;
  • Руслан Стефанчук;
  • Валерій Харчишин.

 

Ви можете прочитати думки експертів та навіть дізнатися, що думають про війну герої ЗСУ, екс-президенти, відомі журналісти та зірки шоу-бізнесу.  Ми постійно оновлюємо список поглядів експертів, моніторимо соціальні мережі та збираємо найцікавіші історії, щоб вам завжди були доступні найсвіжіші висловлювання.

Стань автором
Якщо ви хочете розмістити свій матеріал в рубрику «Погляд» на сайті slavutych.info, напишіть листа на адресу: info.slavutych@gmail.com
мрия