Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Субсидія "живими грішми": скільки виплатили у перший день монетизації

Нещодавно Ощадбанк почав видавати субсидію "живими грішми". За день субсидіантам зарахували 333,4 млн грн допомоги на банківські картки. Через систему платежів "Швидка копійка" у перший день виплачено субсидій на суму 19,4 млн грн. Їх оформили 11 172 переказами. На карти зарахували 204 224 перекази на суму 333,4 млн грн, пише Урядовий...

 
Нещодавно Ощадбанк почав видавати субсидію "живими грішми". За день субсидіантам зарахували 333,4 млн грн допомоги на банківські картки.

Через систему платежів "Швидка копійка" у перший день виплачено субсидій на суму 19,4 млн грн. Їх оформили 11 172 переказами. На карти зарахували 204 224 перекази на суму 333,4 млн грн, пише Урядовий потрал. Пенсіонерам субсидію грішми листоноші принесуть разом з пенсійними виплатами. Звертатися до Ощадбанку не потрібно. Якщо споживачам вдасться заощадити гроші, зможуть використати їх у власних цілях, наголосили в уряді.

У березні українці отримають комунальні рахунки без відображення субсидії. Поняття "обов'язковий платіж" скасовують. Субсидіанти отримуватиму всю суму допомоги "на руки". За спожитий у лютому газ, електроенергію, воду і тепло будуть розраховуватися самостійно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: